ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗ:Εκλαψα όταν φύγαμε από την... παραλία της Εδέμ!

12:57 2/8/2011 - Πηγή: TVNea
Με βουρκωμένα μάτια, και με φωνή να τρέμει, ήρθε η Αντιγόνη Δρακουλάκη σε αυτό το ραντεβού μας... Δεν ήταν η πρώτη φορά που θα μιλούσα μαζί της... Εμελλε, όμως, αυτήν τη φορά η κουβέντα μας να γίνει αμέσως μετά το μεγάλο φινάλε των "Μυστικών της Εδέμ"! Ετσι, έχοντας νωπές τις μνήμες του αποχωρισμού, της ήταν αδύνατον να εμφανιστεί ψύχραιμη και αποφορτισμένη! Αλλωστε, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν αντέχει τους αποχωρισμούς και τα... φινάλε! Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να της συμβεί!

- Απίστευτο κι όμως αληθινό... Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, έρχεσαι μετά το τελευταίο γύρισμα των "Μυστικών
της Εδέμ"! Μετά από τρία χρόνια φτάσαμε στο τέλος. Πώς αισθάνεσαι;
- Αισθάνομαι χάλια... Αισθάνομαι πολύ, πολύ περίεργα. Σήμερα συνειδητοποίησα πως για τρία ολόκληρα χρόνια ζούσα καθημερινά μια παράλληλη ζωή! Μια παράλληλη ζωή στην οποία σήμερα έπρεπε να μπει μία τελεία.

- Δυσάρεστο το να λες "αντίο" σε κάτι που έχεις αγαπήσει...
- Δυσάρεστο, σκληρό και πονάει πολύ.

- Το σημερινό γύρισμα ήταν για σένα το πιο δύσκολο γύρισμα;
- Ηταν από τα δυσκολότερα γυρίσματα... Ενα τόσο δύσκολο γύρισμα για μένα από συναισθηματικής απόψεως ήταν και το γύρισμα της περασμένης εβδομάδας, όπου όλοι μας βρεθήκαμε μετά από τρία χρόνια, ακριβώς εκεί απ' όπου είχαμε ξεκινήσει. Βρεθήκαμε στην παραλία της "Εδέμ", τη νύχτα των Λεοντιδών. Μετά από αυτό το γύρισμα, πρέπει να σου εξομολογηθώ πως άνοιξαν για τα καλά οι... βρύσες και έκλαιγα δύο μέρες με μαύρο δάκρυ. Ετσι αυθόρμητα, χωρίς να μπορώ να το ελέγξω.
- Να υποθέσω πως ως χαρακτήρας μισείς τους... αποχαιρετισμούς;
- Εχεις απόλυτο δίκιο. Οι αποχαιρετισμοί είναι το χειρότερό μου. Δεν τους αντέχω... Είναι η "αχίλλειος πτέρνα" μου.

- Ο αποχαιρετισμός αυτός ήταν τόσο δύσκολος για σένα όσον αφορά την "Εδέμ" ή όσον αφορά τη "Νόρα";
- Ο αποχαιρετισμός αυτός ήταν τόσο δύσκολος για μένα, και για τη "Νόρα" και για την "Εδέμ". Ετσι κι αλλιώς η "Νόρα" ήταν η "Εδέμ", η "Νόρα" ήταν μέσα στην "Εδέμ", η "Νόρα" μου χάρισε την "Εδέμ".
- Τι ήταν τελικά η "Εδέμ" για σένα, το έχεις σκεφτεί;
- Ενα τεράστιο δώρο... Ενα δώρο το οποίο άνοιξα με τόση λαχτάρα και μόνο καλά με περίμεναν μέσα σε αυτό. Μέσα από την "Εδέμ" έμαθα το πώς είναι να είναι κανείς ευτυχισμένος και να δουλεύει και το πώς είναι, φυσικά, το να κάνεις φίλους μέσα από μία δουλειά. Μάλιστα, υπήρξαν στιγμές που ένιωσα να μην ξέρω αν το αξίζω όλο αυτό που μου συμβαίνει.

- Η "Εδέμ" είναι η εξαίρεση του κανόνα που θέλει όλους τους ηθοποιούς με το που σβήνουν τα φώτα να βγάζουν... νύχια και να επιτίθενται;
- Εννοείται πως η "Εδέμ" είναι η εξαίρεση αυτού του κανόνα. Και πιστεύω πως γεννήθηκαν μέσα στην "Εδέμ" πολλές αληθινές φιλίες, γιατί αυτή η δουλειά ήταν το ίδιο γενναιόδωρη με όλους. Ετσι, δεν προέκυψαν ούτε περίεργα συναισθήματα ούτε περίεργες συμπεριφορές.

- Πριν μου είπες ότι η "Εδέμ" ήταν ένα δώρο για σένα. Η "Νόρα" τι ήταν για σένα;
- Η "Νόρα" ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συ
Keywords
Αναζητήσεις
ποια ηταν η παραλία των μυστικών της εδεμ
Τυχαία Θέματα