ΑΝΤ1 ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Επικίνδυνη αποστολή 4 - Πρωτόκολλο: Φάντασμα.

14:15 9/2/2014 - Πηγή: TVNea
Με πρεμιέρες νέων ταινιών συνεχίζει ο ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή στις 21:15 μέχρι α ξεκινήσει το πετυχημένο show "YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR".
Σήμερα στις 21:15 Επικίνδυνη αποστολή 4 - Πρωτόκολλο: Φάντασμα.
Ακόμα περισσότερη συναρπαστική δράση, μαγευτικές εξωτικές τοποθεσίες και μοναδικά stunts που κόβουν την ανάσα αποτελούν την τέταρτη ταινία της σειράς. Ο Τομ Κρουζ
ξανά σ ένα από τα γνωστά one-man-shows που μας έχει συνηθίσει, αφού εκτός από τον ρόλο του πρωταγωνιστή, ο διάσημος ηθοποιός αναλαμβάνει και τον ρόλο του παραγωγού σε συνεργασία με τον Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Κι αυτή η high tech ταινία κατασκοπίας ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη και βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα του σταρ ντουέτου Κρουζ - Έιμπαραμς. Το σενάριο της δυναμικής περιπέτειας υπογράφουν οι: Τζος Απελμπαουμ και Αντρέ Νέμετς.

ΥΠΟΘΕΣΗ: O πράκτορας Ήθαν Χαντ, καθώς και το σύνολο των πρακτόρων του IMF χρεώνονται την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση του Κρεμλίνου μετά από μια σατανική παγίδα. Ήθαν Χαντ και τρεις άλλοι εναπομείναντες πράκτορες, πρέπει να σταματήσουν έναν παρανοϊκό εγκληματία που έχει βάλει στόχο να προκαλέσει παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Διαβάστε περισσότερα
Keywords
Τυχαία Θέματα