Άννα Βίσση: ''Δεν δικαιούται κανείς να κρίνει κανέναν. Απαγορεύεται''

08:15 12/3/2015 - Πηγή: TVNea
Το τελευταίο διάστημα η Άννα Βίσση βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή την παράσταση "Οι καμπάνες του Edelweiss" αλλά και για την κόντρα ανάμεσα σ' αυτήν και τον Γιώργο Νταλάρα και την κριτική που της ασκήθηκε από τη γνωστή δημοσιογράφου Πέπη Ραγκούση (αδελφή της Αννας Νταλάρα).

Σήμερα μίλησε στη φίλη της Χριστίνα Πολίτη στο πλαίσιο της εκπομπής "Mega
με Μία" και μεταξύ άλλων μίλησε για την κριτική που δέχεται και σχολίασε με τον δικό της τρόπο τη συνεργασία Γιώργου Νταλάρα-Παντελή Παντελίδη.

Η Χριστίνα Πολίτη τι ρώτησε πως νιώθει που παραφράζονται τα λόγια της και πρέπει να μπαίνει στη διαδικασία να απολογείται και εκείνη απάντησε:
"Δεν νιώθω ότι απολογούμε. Μέσα μου νιώθω ok, είμαι cool, είμαι άνετη να απαντήσω. Δεν έχω νιώσει μέχρι στιγμής προσβλητικά. Αν το σκαλίσω πάρα πολύ Χριστίνα, δεν πιστεύω ότι δικαιούται κανείς να κρίνει κανέναν. Απαγορεύεται. Συνήθως εδώ αυτοί που με κριτικάρουν είναι οι δήθεν έντεχνοι που είναι ένας πολύ μικρός και κομπλεξικός κύκλος, όχι όλοι αλλά κάποιοι είναι πάρα πολύ κομπλεξικοί.

"Αλλά κρύβονται πίσω από αυτή τη μάσκα του έντεχνου, τι σημαίνει έντεχνο, σημαίνει απαραίτητα και ποιοτικό, έχω ακούσει πολλές κακές έντεχνες παραγωγές και δεν γυρίζει κανείς να τους πει τίποτα. Το δικό μου είδος, το πιο λαμπερό και εμπορικό, εδώ στην Ελλάδα είναι κατακριτέο, στην Αμερική θα ήταν αξιοθαύμαστο" συμπληρώνει η τραγουδίστρια.
Στη συνέχεια η Χριστίνα Πολίτη την ενημερώνει ότι ο Γιώργος Νταλάρας θα συνεργαστεί με τον Παντελή Παντελίδη και την ρωτά "αν το έκανες εσύ αυτό τι θα γινόταν;"
Εκείνη έκπληκτη αρχικά δεν απαντά αλλά στη συνέχεια λέει: "Δεν με ενδιαφέρει. Ας τα βλέπουν τουλάχιστον αυτοί που θέλουν να πιστεύουν άλλα πράγματα και εθελοτυφλούν".http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα