Άννα Λιβαθυνού: ''Πρόκληση για εμένα, θα ήταν το καθημερινό!''

15:42 18/7/2011 - Πηγή: TVNea
Eίναι νεα, είναι έξυπνη, είναι πανέμορφη μελλαχρινή παρουσία, και είναι και μια ταλαντούχα δημοσιογράφος που ξεκίνησε απο αθλητικό ρεπορτάζ και έφθασε να είναι σήμερα, η παρουσιάστρια του TV WEEKEND στο ALTER, αφού πέρασε πρώτα απο την θέση του πάνελ. Ο λόγος για την Άννα Λιβαθυνού, που πρόσφατα έδωσε στο περιοδικό ''ΤV EΘΝΟΣ'' μια συνέντευξη και απάντησε στα επικριτικά σχόλια για τις μεσημεριανές εκπομπές και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο -αν κρινόταν αναγκαίο- να
επιστρέψει στο πάνελ μιας εκπομπής!
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:
 «Όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στη θέση της παρουσιάστριας μιας εκπομπής, που, αν και Σαββατοκύριακο, θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει την τυπολογία του μεσημεριανού, δεν ένιωσα ποτέ άσχημα για κάτι που παρουσίασα. Ούτε κάποιο θέμα που έφεραν οι συνεργάτες μου με έκανε να ντραπώ, επομένως δεν νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ για κάτι» εξήγησε η ίδια. «Το “TV Weekend” είναι ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο που φιλοξενεί σχεδόν τα πάντα. Από θέματα του καλλιτεχνικού ή τηλεοπτικού χώρου, μέχρι κοινωνικά θέματα και θέματα επικαιρότητας». Συμπλήρωσε τα εξής: «Είμαι πάνω από όλα δημοσιογράφος που τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή τυχαίνει να παρουσιάζω μια εκπομπή. Μπορεί ναι μεν, να μου αρέσει αυτό που κάνω τώρα, αλλά αν οι συνθήκες το απαιτήσουν, δεν θεωρώ πισωγύρισμα την επιστροφή μου στο πάνελ και πολύ περισσότερο το ρεπορτάζ στον δρόμο».
Πώς βλέπει όμως το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη; Τι λέει γι αυτό η Άννα Λιβαθυνού; «Σε όλες τις ζώνες της τηλεόρασης η μάχη είναι σκληρή και συνεχής. Κάθε φορά καλείσαι να υπηρετήσεις με συνέπεια, με ήθος και με πάθος αυτό που σου έχει ανατεθεί. Τώρα αν θα ήθελα να βρεθώ σε καθημερινό; Γιατί όχι; Θα ήταν πρόκληση το καθημερινό!».
Και στο θέμα ''Ο ανταγωνισμός στην ΤV'' η παρουσιάστρια έθεσε το οτι δεν έχει μόνο ο χώρος της τηλεόρασης τα πισώπλατα μαχαιρώματα, αλλά υπάρχουν παντού!
Keywords
Τυχαία Θέματα