Άννα Δρούζα: το... ανέκδοτο της τηλεοπτικής επιστροφής!

17:30 11/2/2014 - Πηγή: TVNea
Εάν υπάρχει ένα πρόσωπο της τηλεόρασης, για το οποίο έχει γραφτεί περισσότερο απ' όλους τους άλλους πως επιστρέφει στο "γυαλί", αυτό δεν είναι άλλο από την Άννα Δρούζα. Με αφορμή σημερινό "αποκλειστικό" δημοσίευμα γνωστού τηλεοπτικού συντάκτη, αναρωτήθηκα πόσες άραγε φορές έχει πλασαριστεί η συγκεκριμένη είδηση ως γεγονός τα τελευταία χρόνια.

Η γνωστή παρουσιάστρια, έχοντας ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το Star Channel το 2009, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τα τηλεοπτικά πλατώ για
κάποιο διάστημα και να αφοσοιωθεί στο σύζυγο και την κόρη της. Έκτοτε, η κυρία Δρούζα έγινε πρωταγωνίστρια μίας ξέφρενης αναπαραγωγής φημών και δημοσιευμάτων, πως επιστρέφει δριμύτερη στην τηλεοπτική ζωή, φτάνοντας στο σημείο να απασχολεί περισσότερο τα blogs τώρα που η ίδια απέχει, παρά απ' όταν βρισκόταν μπροστά από τις κάμερες!

Κάθε χρόνο την τελευταία πενταετία, το θέμα "Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση" κοσμεί ανελλιπώς τις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, που όμως πέφτουν πάντοτε έξω, καθώς πρόκειται συνήθως ή για κλούβιες φήμες ή για... ευσεβείς πόθους των τηλεοπτικών συντακτών. Η ΕΡΤ, ο ΣΚΑΪ, το Star αλλά και ο Alpha ήταν μερικοί μόνο από τους σταθμούς που... κονταροχτυπήθηκαν - σύμφωνα με τα δημοσιεύματα! - στο παρελθόν για να διεκδικήσουν την Άννα Δρούζα, η οποία "βρίσκεται πάντοτε σε συζητήσεις".

Δεν κρίνουμε την αξιοπιστία του σημερινού δημοσιεύματος ούτε φυσικά και του ίδιου του τηλεοπτικού συντάκτη, ο οποίος μας έχει τροφοδοτήσει ουκ ολίγες φορές με αποκλειστικά ρεπορτάζ και αποκαλύψεις... προς Θεού. Αντιθέτως, είναι απορίας άξιον το πόσο ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, όπως αυτό της Άννας Δρούζα, που δεν έχαιρε... ιδιαίτερης εκτίμησης από τους δημοσιογράφους καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας της, καταφέρνει μέσα από την αποχή της να απασχολεί περισσότερο από τα πρόσωπα που βρίσκονται ήδη μπροστά από τις κάμερες. Κι άλλοι τηλε-αστέρες βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός χώρου (βλέπε Μικρούτσικος, Χρουσαλά, Τσιμτσιλή, Μανωλίδου, Χρηστίδου, Φερεντίνος), όμως τόσο μελάνι όσο έχει χυθεί για τα σχέδια της Άννας και τόσες φήμες σχετικά με τη δική της επιστροφή δεν έχει δει κανένας εξ αυτών.

Κι αν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη, μετά και τις πρόσφατες φωτογραφίες της Άννας Δρούζα, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αμφιβάλλω εάν η ίδια έχει σκοπό - τουλάχιστον μέσα στην τρέχουσα σεζόν - να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατώ. Βέβαια, με το καλό να έρθει, εάν τελικά το θέλει
Keywords
Τυχαία Θέματα