Ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο ο 7ος κύκλος των Desperate Housewives!(ΔΤ)

11:02 11/8/2011 - Πηγή: TVNea

Την Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 21:50, σε αποκλειστική πρώτη μετάδοση για τον δεκαπενταύγουστο, προβάλλεται η πρεμιέρα του 7ου κύκλου των Desperate Housewives!  Ο πιο μυστηριώδης και περίπλοκος κύκλος της σειράς μέχρι σήμερα, προετοιμάζει το έδαφος και για τον 8ο και τελευταίο κύκλο των Desperate Housewives, ο οποίος θα προβληθεί αποκλειστικά και μόνο στο FOXlife! Στον 7ο κύκλο οι αγαπημένες μας όχι-και-τόσο απεγνωσμένες νοικοκυρές Susan Mayer-Delfino (Teri Hatcher),
Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Van de Kamp Hodge (Marcia Cross), Gabrielle Solis (Eva Longoria), και Mary Alice Young (Brenda Strong) επιστρέφουν δριμύτερες από ποτέ, για να υποδεχθούν μια νέα άφιξη στη Wisteria Lane: την καυτή Renee Perry (Vanessa Williams), η οποία θα αποτελέσει καταλυτική παρουσία για τις εξελίξεις του έβδομου κύκλου.Η εντυπωσιακή Vanessa Williams (γνωστή από το ρόλο της στην Ugly Betty), ενσαρκώνει την παλιά φίλη και αντίπαλη της Lynette από τα φοιτητικά τους χρόνια, η οποία, όπως όλες οι νοικοκυρές που σέβονται τον εαυτό τους, κρύβει ένα συγκλονιστικό μυστικό! Η σέξι νέα γειτόνισσα περιπλέκει ακόμα περισσότερο τις ζωές των πρωταγωνιστών.
Το Desperate Housewives 7 ανατρέπει τις ζωές των νοικοκυρών ακόμα περισσότερο με... την άφιξη πολλών guest star όπως οι Brian Austen Green, Larry Hagman,  Kyle MacLachlan, Lesley Ann Warren, Lainie Kazan και άλλων.
 Η σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία από την πρώτη μέρα προβολής της και έχει βραβευτεί με έξι ΕΜΜΥ και δύο Χρυσές Σφαίρες, θα ρίξει πλέον τίτλους τέλους με τον 8ο κύκλο της, που θα αρχίσει να προβάλλεται στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς, Mark Cherry αναφέρθηκε στην δυσκολία εύρεσης του ιδανικού φινάλε: "Αυτό που είναι πιο δύσκολο από την δημιουργία ενός hit show, είναι η εύρεση ενός καλού finale". Ο Cherry εξήγησε πως ένιωσε όταν έκανε την ανακοίνωση στις πρωταγωνίστριες του: "Είχε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς οι γυναίκες μπορεί να θεωρούσαν το τέλος πιθανό, αλλά δεν ήξεραν, οπότε όλοι έπαθαν ένα μικρό σοκ μόλις τους το ανακοίνωσα... Οι άνθρωποι είπαν πολύ ωραία πράγματα για μένα, για το πώς άλλαξα τη ζωή τους και θεωρώ ότι το ίδιο έκαναν και αυτοί σε μένα. Είμαστε πια μια οικογένεια. Λατρεύω αυτό το cast!" Απολαύσετε λοιπόν τα μυστικά των περίπλοκων αυτών γυναικών, που θα μας καθηλώσουν από τις 15 Αυγούστου στον 7ου κύκλο της σειράς, και θα μας κάνουν να προσμένουμε με μεγάλη αγωνία την άφιξη του 8ου κύκλου, σε πρώτη προβολή και αποκλειστικά στη νέα σεζόν του FOXlife, ο οποίος θα έρθει να δώσει ένα συναρπαστικό τέλος στις αγαπημένες μας Desperate Housewives!
Keywords
Τυχαία Θέματα