Ανδρέας Γεωργίου: «'Εχω φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας»

11:45 10/3/2016 - Πηγή: TVNea

Ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της σειράς «Μπρούσκο», Ανδρέας Γεωργίου σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκαλύπτει ότι δύο φορές στη ζωή του, έφτασε πολύ κοντά στον γάμο και παραδέχεται ότι θέλει να γίνει πατέρας.

«Έχω φτάσει ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, γιατί ονειρευόμουν από μικρός να κάνω οικογένεια και παιδιά. Εμείς οι Κύπριοι παντρευόμαστε μικροί. Όταν ήμουν 19 ετών ήθελα πολύ να παντρευτώ και μάλιστα είχα σκεφτεί ότι το καλοκαίρι θα έκανα πρόταση γάμου στην αγαπημένη μου. Άλλη μία φορά πάλι, στα 25 μου, ήμουν σε μία σχέση που πήγαινε σοβαρά, αλλά η τελικά η δουλειά μου μου έφερε προβλήματα. Δεν μπορούσα να βρω ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική μου και επαγγελματική μου ζωή και η κοπέλα που είχα εκείνη την περίοδο δεν μπορούσε να δεχτεί ότι η δουλειά μου είναι προτεραιότητα μου. Αυτό δημιούργησε ανασφάλεια και τριβή στη σχέση μας και τελικά χωρίσαμε!», δήλωσε στο ΟΚ!

Έχει γεννηθεί μέσα του η επιθυμία να γίνει πατέρας; «Θέλω να γίνω πολύ πατέρας. Κάθε φορά που έχουμε να γυρίσουμε σκηνή με παιδιά, τους μιλάω, τα ταΐζω, παίζω μαζί τους...Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να έρθει στη ζωή μου ένα παιδί όταν και οικονομικά θα είμαι άνετος, για να μη χρειάζεται να δουλεύω τόσο πολύ. Δεν είμαι από τους άντρες που θα έκανα ένα παιδί και θα άφηνα να το μεγαλώνουν οι νταντάδες. Βέβαια, κάθε φορά που λέω ότι δεν είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας, την ίδια στιγμή σκέφτομαι πως ποτέ δεν αισθάνεσαι έτσι. Απλά όταν τελικά έρχεται στη ζωή σου ένα παιδί, πρέπει να νιώθεις έτοιμος να αναλάβεις την ευθύνη της ανατροφής του».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα