Αναβιώνει και το ''Περί ανέμων και υδάτων''-Όλο το ρεπορτάζ...

13:45 1/11/2015 - Πηγή: TVNea
Εκτός από το «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», ακόμη μια σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες. Η έμπειρη σεναριογράφος Κάκια Ιγερινού σχεδιάζει με πολλή προσοχή και όρεξη το σίκουελ της κομεντί «Περί ανέμων και υδάτων». Το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η κομεντί «Περί ανέμων και υδάτων» σε σενάριο της Κάκιας Ιγερινού και σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ προβλήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τριετία 2000-2003, γράφοντας τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Μπορεί να έχουν περάσει
σχεδόν δώδεκα χρόνια από τότε και τίποτα να μην είναι ίδιο, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24 η σεναριογράφος έχει κάνει ήδη τις πρώτες προετοιμασίες για το σίκουελ της σειράς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά... Όλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο, όταν ο Χρήστος Μπίρος και ο Γιώργος Γεωγλερής είχαν μια συνάντηση με την Κάκια Ιγερινού και είπαν -μεταξύ αστείου και σοβαρού- τι ωραία που θα ήταν να επανερχόταν η σειρά. Εν συνεχεία, η ευχάριστη είδηση έφτασε... στ’ αφτιά του Σπύρου Παπαδόπουλου και της Γωγώς Μπρέμπου,οι οποίοι κατενθουσιάστηκαν με την ιδέα και εξέφρασαν τη θετική τους διάθεση. Τα παραπάνω ήταν αρκετά ώστε η σεναριογράφος να παρακολουθήσει την επανάληψη της σειράς και να οργανώσει επί χάρτου τον τέταρτο κύκλο με όσους έχουν μείνει αλλά και με πολλούς νέους ηθοποιούς. Φυσικά, το «κενό» που άφησαν ο Θανάσης Βέγγος και ο Νίκος Γαροφάλλου δεν είναι δυνατόν να αναπληρωθεί, αλλά θεωρείται σίγουρη η παρουσία ενός ηθοποιού από την παλιά γενιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τέταρτος κύκλος θα μεταφέρει τους αγαπημένους ήρωες στην Ελλάδα του σήμερα. Δηλαδή της κρίσης.«Σίγουρα η σειρά δεν μπορεί να είναι... υπερπαραγωγή και γι' αυτό θα προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα, διατηρώντας ωστόσο την υψηλή αισθητική. Σκοπός των συντελεστών είναι η σειρά να έχει κάποια γυρίσματα στο όμορφο νησί της Κέρκυρας, αλλά κυρίως στην Αθήνα»,αναφέρει πηγή στο περιοδικό και συνεχίζει:«Η Κάκια έχει γράψει ήδη τα τέσσερα πρώτα επεισόδια και έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Ένα από τα θέματα που θίγει είναι οι σχέσεις των παιδιών και των ενηλίκων, αλλά και ο σεβασμός που πλέον είναι εμφανής». Πάντως ,δύο πράγματα παραμένουν σταθερά ακόμη και μετά από δώδεκα χρόνια. Αυτά σχετίζονται με τους χαρακτήρες του καφετζή (Χρήστου Μπίρου) και του κουρέα (Γιώργου Γεωγλερή) που ο πρώτος παραμένει υπέρ του βασιλέως και ο δεύτερος... αριστερός.

Μέχρι στιγμής η εν λόγω πρόταση δεν έχει κατατεθεί σε κάποιο κανάλι.«Αρχικά πρέπει να γίνουν οι σχετικές συζητήσεις με τη σκηνοθέτιδα της σειράς, Ρέινα Εσκενάζυ, που έχει μεγάλο μέρος της επιτυχίας και στη συνέχεια με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Μάλιστα θα δοθεί πολύς χώρος σε νέα και άφθαρτα πρόσωπα»,λέει η ίδια πηγή.Εφόσον όλα πάνε καλά, η σειρά πρόκειται να κατατεθεί στο κανάλι και έπειτα να πάρει το δρόμο της υλοποίησης για τη σεζόν 2016-2017. http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα