Ανατροπή στους ''9 Μήνες'':«Η Φωτεινή είναι η μητέρα σου»-Τεράστιο Σοκ για τη Δάφνη

13:31 13/5/2016 - Πηγή: TVNea
Η στιγμή της αποκάλυψης για τη Δάφνη έχει πια φτάσει! Εκτός από το ποιος είναι ο πατέρας της, ήρθε η ώρα να μάθει και την ταυτότητα της μητέρας της. Το σοκ είναι τεράστιο για τη νεαρή αστυνόμο, όταν μαθαίνει πως η Φωτεινή, η γυναίκα που βρίσκεται κλεισμένη στο ίδρυμα σε τραγική κατάσταση, είναι η Έλενα, η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο!

Η Δάφνη,αφού ανακαλύπτει πως ο Αντρέας είναι κι εκείνος μπλεγμένος στην υπόθεση τοκογλυφίας, αποφασίζει να μην τον καταδώσει, προκειμένου να τη βοηθήσει τόσο
στο να εξαρθρώσει όλη τη σπείρα όσο και στο να βρει τη μητέρα της. Ο Αντρέας, που θέλει να της αποδείξει ότι η αγάπη του για εκείνη είναι αληθινή και δυνατή, της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα ώστε να μάθει ποια είναι η μητέρα της.

Στο μεταξύ, η Δάφνη έχει ήδη μάθει πως ο Πέτρος είναι ο πατέρας της, αλλά και ότι η Εύα είχε κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Έλενας. Ο Αντρέας πάει στην Αθήνα σε μια από τις βίλες τού Αχιλλέα και ψάχνει εξονυχιστικά τα αρχεία του. Βρίσκει μια λίστα με ονόματα αυτών που πήραν το φάρμακο. Κάποια στιγμή βρίσκει μια σημείωση δίπλα σ’ ένα όνομα που γράφει: «Οκτώ δόσεις φαρμάκου που χορηγήθηκαν στην Έλενα Φωτίου, η οποία έχει μπει στο ίδρυμα με το όνομα Φωτεινή». Ο Αντρέας έχει μείνει άναυδος και μονολογεί: «Η Φωτεινή είναι η μητέρα της Δάφνης». Αμέσως παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην Κύπρο.

Το βράδυ η Μάρθα προσπαθεί να βάλει σε τάξη τις σκέψεις της και όσα έχει μάθει και έχουν συμβεί στη Φωτεινή. Κάποια στιγμή καταλήγει έντρομη στο συμπέρασμα πως η Φωτεινή είναι η μητέρα τής Δάφνης. Η ίδια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ όταν ο Αντρέας εμφανίζεται στην πόρτα της: «Μάρθα, πρέπει να με βοηθήσεις! Έμαθα κάτι που θα αλλάξει όλη τη ζωή της Δάφνης και αφορά τη μητέρα της». «Έμαθες ότι η Φωτεινή είναι η Έλενα», του λέει και μαζί ενώνουν όλα τα κομμάτια του παζλ. Και οι δύο,όμως,συμφωνούν πως πρέπει με τρόπο να το πουν στη Δάφνη, αφού οι αποκαλύψεις τον τελευταίο καιρό την έχουν ήδη ταράξει πολύ. Στο μεταξύ ο Πέτρος, που βρίσκεται στη φυλακή για την υπόθεση τοκογλυφίας, δίνει στη Δάφνη ένα γράμμα και μέσα εκεί της εξηγεί πού θα βρει το ημερολόγιο της μητέρας της...

Πηγή:TiVi Σίριαλhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα