Ανατροπές και αποκαλύψεις απόψε στην "Εκδρομή"

08:32 26/11/2014 - Πηγή: TVNea
Μέσα στο καταχείμωνο, σε άγριες καιρικές συνθήκες, 13 άτομα βρίσκονται εγκλωβισμένα σε ένα ξενοδοχείο - καταφύγιο στην απομακρυσμένη πλευρά ενός βουνού. Άγνωστοι οι περισσότεροι μεταξύ τους, βρίσκονται εκεί ο καθένας με διαφορετική αφορμή.

Η ιστορία του παρελθόντος θα αποκαλυφθεί ανάγλυφη και θα διαμορφώσει σχέσεις και καταστάσεις, ανατρέποντας τα πάντα!

Στο αποψινό επεισόδιο:
Ο Λάζαρος ξεκινά για το μοναστήρι κρυφά από την Έλλη, αλλά εκείνη τον αντιλαμβάνεται και τον ακολουθεί. Ο Βαγγέλης με το Στέλιο ψάχνουν τη Νατάσα, βρίσκουν το μαντήλι της δίπλα στο ποτάμι και ανησυχούν
έντονα για την τύχη της. Ο Μάρκος βρίσκει την Έλλη στο δάσος τραυματισμένη και εκείνη του εξομολογείται για την απαγωγή του παιδιού της και του ζητάει βοήθεια. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στη Βιργινία ότι γνωρίζονταν με τον άντρα της, ο οποίος αγνοείται σε ναυάγιο, και την σοκάρει με αποκαλύψεις. Η Αλεξάνδρα πλησιάζει το Θωμά και ζητά να μάθει ποιος τον έφερε στο βουνό, ενώ ο έγκλειστος του υπογείου δραπετεύει και εξαφανίζεται στο δάσος. Η Νατάσα εμφανίζεται στον ξενώνα σε κατάσταση σοκ, ενώ ο Μάρκος βρίσκει στο υπόγειο το πτώμα του Πάνου.

Αυτή η "Εκδρομή" δεν θα είναι σαν τις άλλες... Θα είναι γεμάτη αγωνία, ερωτηματικά, ένταση και ανατροπές. Μην χάσετε τα νέα επεισόδια, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22:15 στον ΑΝΤ1!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα