Ανατρεπτικό το 9ο Live του Your Face Sounds Familiar

17:00 10/6/2013 - Πηγή: TVNea
Ξεχωριστό, ανατρεπτικό και με πρωταγωνιστές κάποιους από τους δημοφιλέστερους Έλληνες και διεθνείς stars της μουσικής βιομηχανίας ήταν και το 9ο Live του Your Face Sounds Familiar. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι για ακόμα μια φορά, ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο προσωπικότητες- θρύλους- και μας ενθουσίασαν με το αποτέλεσμα του performance τους.

Το 9ο Live του Your Face Sounds Familiar
αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 36,4%. Το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης προήλθε από τις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 48,6%. Εξίσου μεγάλη τηλεθέαση έδωσαν στο Your Face Sounds Familiar και οι νέοι 15-24, καθώς έμειναν στους δέκτες τους σε ποσοστό 38,8%.

Το Your Face Sounds Familiar επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, σημαντική διαφορά σημειώθηκε στο δυναμικό κοινό 15-44 με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να φτάνει τις 17,5 μονάδες. Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσης, άγγιξε τις 34,6 μονάδες και προήλθε από το γυναικείο κοινό 15-24!

Trending topic στο Twitter, με τα mentions να ξεπερνούν τις 4.000 ήταν και το 9ο Live του Your Face Sounds Familiar, την Κυριακή 9 Ιουνίου, συνεχίζοντας σταθερά τη δυναμική του παρουσία στα Social Media.

Όσα ακολούθησαν με τις εμφανίσεις των παικτών ήταν μοναδικά! Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέδειξαν πως στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν!

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ξεκίνησαν με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, να μας ταξιδεύει πίσω στα 80’s ως Σάκης Μπουλάς. Ως Amy Winehouse εμφανίστηκε στη σκηνή του show η Θωμαή Απέργη και εντυπωσίασε κοινό και κριτές για άλλη μια φορά.

Η Μαντώ ενσάρκωσε τη Rihanna και ο Κώστας Μαρτάκης έκανε την έκπληξη τραγουδώντας «Κρίμα το μπόι σου», ως Μαρινέλλα. Ακολούθησε ο Κρατερός Κατσούλης σε ακόμα ένα απολαυστικό performance. Αυτή τη φορά κάνοντας όλους να κινούνται στον ρυθμό του «Gangnam Style», κέρδισε την πρώτη θέση ως Psy. Η Σύλβια Δελικούρα ερμήνευσε ως Annie Lennox το διαχρονικό «Sweet Dreams», ο Θανάσης Αλευράς ως Eros Ramazzotti το «Un altra te» και ο Νίκος Γκάνος σε έναν κόντρα ρόλο, βγήκε στη σκηνή ως Γιώργος Μαργαρίτης. Τέλος, συγκίνηση και θαυμασμό προκάλεσε η εμφάνιση της Κρυσταλλίας ως Δήμητρα Γαλάνη.

Ιδιαίτερο φινάλε είχε το 9ο Live, καθώς ο νικητής της βραδιάς Κρατερός Κατσούλης, για να επιβραβεύσει την ξεχωριστή προσπάθεια της συμπαίκτριας του Κρυσταλλίας, της παραχώρησε το βραβείο του.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε έναν κοινωφελή Οργανισμό της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 9ο live, Κρατερός Κατσούλης, προσέφερε τα έσοδα στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 16 Ιουνίου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά, με τους παίκτες να παρουσιάζονται ως:

Μαντώ: Luciano Pavarotti
Θωμαή Απέργη: Nina Simone
Κωνσταντίνος Καζάκος: Γιάννης Καλατζής
Σύλβια Δεληκούρα: Samantha Fox
Θανάσης Αλευράς: Larry Blackmon
Νίκος Γκάνος: Ζωζώ Σαπουντζάκη
Κώστας Μαρτάκης: Lenny Kravitz
Κρυσταλλία: Κατερίνα Στανίση
Κρατερός Κατσούλης: Professional Sinners
Keywords
Τυχαία Θέματα