Αναμονή,πτώσεις και ανατροπές στα δελτία ειδήσεων..(ΔΕΙΤΕ ΤΑ 15')

14:16 17/9/2013 - Πηγή: TVNea
Πρεμιέρα έκανε χθες το δελτίο του STAR κι όπως αναμενόταν η αναμονή του κοινού ήταν αρκετά μεγάλη, ισως βέβαια μερικοί να περίμεναν και παραπάνω νούμερα μιας και σε αντίστοιχες περιπτώσεις οπως μια ανανέωση σε κάποιο δελτίο όπως για παράδειγμα του ΑΝΤ1 όταν άλλαξε studio , ειχε χτύπησε πάνω απο 26%..
Ωστόσο από τα νούμερα μπορούμε να διακρίνουμε τόσο τις πτώσεις όσο και την αναμονή.
Μεγάλη αναμονη υπήρχε για το δελτιο
του STAR αφου το κοινό μόλις τέλειωσε η Φατμαγκιουλ, πήγαν για λίγο στο STAR αφήνοντας το MEGA στη 2η θέση παρα το αρκετά μεγάλο lead in (χαμηλότερο απο την περασμενη χρονιά) που πήρε το δελτίο.
Απο την άλλη ο ΑΝΤ1 απο το 11καρι που πήρε πάσα στο σύνολο κατάφερε να ανεβάσει τα νούμερα του ενω στο νεανικό κοινό παρα τα χαμηλά ποσοστά στα πρώτα λεπτά κατάφερε να κάνει σε 15' μεχρι και 23,1%.
Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ουτε να βγουν συμπεράσματα από τώρα... Η μάχες θα είναι μεγάλες, αφού ρυθμιστής στα νούμερα θα είναι τόσο το νέο lead in του ΑΝΤ1 όσο και το Κάτι Ψήνεται όταν ξεκινήσει στον ALPHA.
Αν όμως κρίνουμε από αυτό που είδαμε χθες από το STAR, μάλλον τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν τις επόμενες ημέρες... Η πρεμιέρα μια φορά γίνεται άλλωστε..
Δειτε αναλυτικά τα 15' στα 3 μεγάλα δελτία
Keywords
Τυχαία Θέματα