Αlpha - Ενίσχυση: Κι άλλη… μεγάλη επιστροφή!

11:45 24/9/2013 - Πηγή: TVNea
Σε πυρετό προετοιμασίας τα τηλεοπτικά κανάλια ενόψει της καινούργιας σεζόν. Ενώ όμως, στα περισσότερα από αυτά ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα των πρώτων μηνών, στον ALPHA υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα… προς τα μέσα. Έτσι, τον τελευταίο μήνα αρκετά στελέχη που εργάστηκαν επί σειρά ετών στο κανάλι, αλλά είχαν αποχωρήσει από αυτό, επιστρέφουν ξανά στην Κάντζα.

Η αρχή έγινε με τη Ζήνα Κουτσελίνη που επέστρεψε στον ALPHA αναλαμβάνοντας υπεύθυνη ψυχαγωγικού
προγράμματος, συνεχίστηκε με την Ιζαμπέλα Σασλόγου που ανέλαβε σύμβουλος προγράμματος και μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Τζώνης Καλημέρης ανέλαβε χρέη Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης, καθώς και συντονιστής παραγωγής ταινιών της Village. Ωστόσο όπως φαίνεται θα υπάρξει μία ακόμα επιστροφή στο κανάλι της Κάντζας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, τις τελευταίες ημέρες ο ιδιοκτήτης του σταθμού Δημήτρης Κοντομηνάς πραγματοποιεί επαφές με έναν παλαιότερα πολύ στενό συνεργάτη του, τον Γιώργο Ψαρρά. Οι επαφές αυτές μάλιστα φαίνεται πως θα έχουν θετική εξέλιξη και έτσι αναμένεται σύντομα ο Γιώργος Ψαρράς να βρεθεί και πάλι επίσημα στην Κάντζα, δίπλα από τον Δημήτρη Κοντομηνά. Να σημειωθεί ότι η συνεργασία τους μετρά πολλά χρόνια, πριν ακόμα ο επιχειρηματίας ασχοληθεί με τα media, συνεχίστηκε στον ALPHA έως το 2006 που ξαφνικά διεκόπη. Φαίνεται όμως, ότι τώρα ο Γιώργος Ψαρράς επιστρέφει στην Κάντζα και θα είναι και πάλι παρά τω πλευρώ του Δημήτρη Κοντομηνά σε πολλές επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Γρηγόρης Μελάς
Πηγή: newsit
Keywords
Τυχαία Θέματα