Αλλαγές στο Twitter!

16:31 25/5/2016 - Πηγή: TVNea
To Twitter αλλάζει αρκετά από τα δομικά του στοιχεία όπως είναι η χαλάρωση των αυστηρών ορίων των 140 χαρακτήρων για τις εικόνες.
Αναλυτικότερα, στο Twitter δεν θα μετρούν στους 140 χαρακτήρες του κάθε tweet οι εικόνες, τα βίντεο και τα πολυμέσα κάθε μορφής, ενώ δεν θα μετρούν και οι αναφορές σε άλλα ονόματα χρηστών. Ένα άλλο στοιχείο που θα βρουν χρήσιμο οι χρήστες του Twitter
είναι το ότι θα μπορούν πλέον να κάνουν retweet στις παλιές τους αναρτήσεις, προκειμένου να τις επαναφέρουν στην επικαιρότητα. Τα links θα εξακολουθούν να μετρούν στο σύνολο των 140 χαρακτήρων του κάθε tweet.
Το Twitter έχει συμπληρώσει 10 έτη διαδικτυακής παρουσίας και αριθμεί πλέον 310 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, ενώ επιθυμεί να διευρύνει την αλληλεπίδραση των χρηστών μαζί του, μέσα από την πιο ενεργή εμπλοκή μαζί του μέσω των tweets. Οι δημιουργοί του Twitter τονίζουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θέλουν να γίνει το κοινωνικό αυτό δίκτυο ένα κακέκτυπο του Facebook, αλλά να προσφέρει αμεσότητα στην χρήση και ευκολία.
Και οι αλλαγές στο Twitter δεν σταματούν εδώ, καθώς το 9to5Google αναφέρει ότι ορισμένοι δοκιμαστές χρησιμοποιούν ένα σκοτεινό theme του Twitter, το οποίο θα ενεργοποιείται αυτόματα όταν θα πέφτει το σκοτάδι, για ευκολότερη ανάγνωση στην οθόνη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα