Άλλα 3 χρόνια στον Skai!

13:00 11/6/2015 - Πηγή: TVNea
Ευχάριστη εξέλιξη για τους συντελεστές της εκπομπής αλλά και για τους τηλεθεατές που όπως φαίνεται απολαμβάνουν τη θεματολογία της με αποτέλεσμα ο τηλεοπτικός σταθμός να αποφασίσει να ανανεώσει τη συνεργασία και μάλιστα για τρία χρόνια!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με την εκπομπή «Join Us». Η πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης αλλά και η αισθητική και θεματολογία της εκπομπής έκαναν τα στελέχη του σταθμού του Φαλήρου να επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας και η πρόταση έγινε αποδεκτή από τους συντελεστές της
καθώς κι αυτοί είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι από τους συντελεστές είναι αυτοί που έβγαλαν την εκπομπή «Joy» στον ΣΚΑΪ πριν από δύο χρόνια, αλλά όταν πέρυσι το καλοκαίρι η τότε εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να μετακομίσει στο MEGA αυτοί προτίμησαν να παραμείνουν στον ΣΚΑΪ και να δημιουργήσουν το «Join Us». Κι αν σκεφτεί κανείς ότι η «Joy» δεν έφερε… mega-λη χαρά στα στελέχη της Μεσογείων όταν έβλεπαν τους πίνακες τηλεθέασης η επιλογή τους αυτή αποδεικνύεται σωστή. Ενώ λοιπόν η «Joy» θα ρίξει τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν στο MEGA, η «Join Us» θα συνεχίσει μέσα από τον αέρα του ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια!

Έτσι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο Γιάννης Αποστολάκης η Νίκη Κάρτσωνα, ο Λευτέρης Λαμπράκης και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ για τα επόμενα τρία χρόνια κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε σαββατοκύριακο καλώντας τους, όπως αναφέρουν «να μαγειρέψουμε, να μιλήσουμε, να σκεφτούμε, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι για τα παιδιά μας, για τις σχέσεις μας, για τον εαυτό μας. Για να δούμε θέατρο και σινεμά, για να ακούσουμε ωραίες μουσικές και να κάνουμε ακόμη πιο ωραίες συζητήσεις. Για να γυρίσουμε την πόλη, για να δούμε ωραία πράγματα, για να ομορφύνουμε την καθημερινότητα μας. Για να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, για να δούμε τη ζωή με άλλο μάτι, για να ταξιδέψουμε με βιβλία, για να μοιραστούμε στιγμές»!

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν και επίσημα τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια!

newsit.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
join us εκπομπη συντελεστες
Τυχαία Θέματα