Αλήθειες και ψέματα για το "DWTS 3"!

17:24 18/10/2012 - Πηγή: TVNea
Φήμες, φήμες, φήμες... Πολλά ακούγονται, πολλά λέγονται και ακόμη περισσότερα γράφονται για τον επερχόμενο τρίτο κύκλο του "Dancing with the stars"! Πόσα από όλα αυτά, όμως, αληθεύουν και πόσα απ' αυτά είναι μεγάλα ψέματα;

ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι, εκτός από την Ζέτα Μακρυπούλια, υπήρξαν κι άλλα ονόματα για την παρουσίαση του λαμπερού show, χωρίς ωστόσο να είχαν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις. Όλο αυτό το... plan B υπήρχε, βέβαια, σε περίπτωση που κάτι... σκάλωνε με την παρουσιάστρια.

ΨΕΜΑ
είναι το ότι οι χορευτές του show δεν θα πληρώνονται φέτος. Αν και, αρχικά, κάτι είχε ακουστεί γι' αυτό, εν τέλει αποφασίστηκε ότι κάτι... ψιλά θα δίνονται στους χορευτές.

ΑΛΗΘΕΙΑ - όσο δεν πάει! - είναι το σενάριο που θέλει την Κάτια Δανδουλάκη να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του DWTS και η οποία, λόγω των θεατρικών της υποχρεώσεων, βρισκόταν σε "αναμονή" για τις εξελίξεις στον προγραμματισμό του Ant1. Τέλος καλό, όλα καλά!

ΨΕΜΑ αποτελεί η είδηση ότι η Ευγενία Μανωλίδου θα κάθεται σε μία από της καρέκλες της κριτικής επιτροπής. Ουδέποτε έγινε συζήτηση για κάτι τέτοιο.

ΨΕΜΑ είναι, επίσης, η φήμη που διαδόθηκε πως η μείωση στις απολαβές των χορευτών έφερε μικρότερη συμμετοχή στο show. Πάνω από 60 άτομα βρίσκονταν καθημερινά σε συζητήσεις με την παραγωγή, ενώ στα "σίγουρα" ονόματα περιλαμβάνονται οι: Σπύρος Σούλης, Γιώργος Τσαλίκης, Νικολέττα Ράλλη, Σπύρος Χαριτάτος, Έλενα Παπαβασιλείου, Κέλλυ Κελεκίδου. Πολύ κοντά στην υπογραφή βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Λάουρα Νάργιες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

ΑΛΗΘΕΙΑ είναι πως το DWTS ξεκινά την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 21:00!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα