Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν θέλω να προκαλέσω με τον γάμο μου»

12:16 7/10/2011 - Πηγή: TVNea
Σε λίγα εικοσιτετράωρα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Βαγγέλη Μητρογιάννη. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» για το ευτυχές γεγονός. Η 42χρονη ηθοποιός αποφεύγει να κάνει συχνά δηλώσεις στις κάμερες για το γάμο της. «Είναι πολύ προσωπικό το γεγονός. Δεν χρειάζεται να το μοιραστείς με όλο τον κόσμο. Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που βάζει δημοσιότητα στα προσωπικά του. Δεν είναι δουλειά» εξήγησε. Άγχος για το Μυστήριο δεν έχει, αλλά: «Έχω άγχος γι’ αυτό που ζούμε,
για την καθημερινότητά μας που είναι πάρα πολύ σκληρή. Για όλη τη δοκιμασία που περνάμε. Και πραγματικά είναι το μόνο μου άγχος,πώς θα ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί».

Λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν θέλει να προκαλέσει με τον γάμο της: «Νομίζω ότι ποτέ δεν προκαλούσα και ούτε τώρα θα κάνω κάτι εκκωφαντικό. Απλά είναι μια χαρούμενη στιγμή, την οποία θέλω να την περάσω χαλαρά. Αυτό είναι όλο» είπε. Ο μέλλων σύζυγός της, αντιδρά στη δημοσιότητα που έχει λάβει η προσωπική τους ζωή; «Ένας άνθρωπος που είναι έξω από όλο αυτό, είναι λογικό να μην μπορεί να το διαχειριστεί. Εδώ εγώ που είμαι μέσα και δεν μπορώ. Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα».
Keywords
Τυχαία Θέματα