Αλέκα Καμηλά: «Με την Μπέττυ θέλαμε να δουλέψουμε μαζί στην τηλεόραση εδώ και αρκετό καιρό»

12:02 10/9/2014 - Πηγή: TVNea
Για την επιστροφή της στην τηλεόραση, πώς προέκυψε η πρόταση από την Alpha αλλά και για την συνεργασία της με την Μπέτυ Μαγγίρα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο tv Έθνος η Αλέκα Καμηλά.
Πώς αποφάσισες να επιστρέψεις στην τηλεόραση; «Είναι μια καλή ερώτηση! Ήθελα να κάνω κάτι δημιουργικό στον ελεύθερο χρόνο μου εννοώντας πέραν της καθημερινότητας μου ως μητέρας με τα παιδιά. Ήθελα να προσθέσω τον τίτλο «εργαζόμενη μητέρα». Κι έτσι το αποφάσισα»
Η περσινή παρουσία σου για λίγο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη
θεωρείς πως ήταν το εισιτήριο για τη φετινή συνεργασία σου με τον Αlpha; «Δεν ξέρω αν ήταν το εισιτήριο. Αυτό που ξέρω είναι πως ένιωσα πάρα πολύ άνετα και αυτό οφείλεται στην Ελένη, που έχει έναν μοναδικό τρόπο να «λύνει» τους καλεσμένους της εκπομπής της. Σε κάνει να θες να πεις πράγματα για τα οποία ενδεχομένως σε άλλες συνεντεύξεις θα ήσουν πιο μαζεμένος. Ήταν μια ωραία εμπειρία»
Η πρόταση τελικά από τον Αlpha πώς προέκυψε; «Έπειτα από μια ιδέα που είχαμε με την Μπέττυ για μια εβδομαδιαία εκπομπή και την καταθέσαμε στο κανάλι. Όταν την παρουσιάσαμε λοιπόν δεχθήκαμε την πρόταση γι' αυτό που θα κάνουμε τώρα. Με την Μπέττυ θέλαμε να δουλέψουμε μαζί στην τηλεόραση εδώ και αρκετό καιρό».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα