Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πότε επιστρέφει ο Λάκης Λαζόπουλος;

18:31 26/8/2015 - Πηγή: TVNea
Σε προεκλογικό πυρετό η χώρα με τη θερμοκρασία στην πολιτική σκηνή να ανεβαίνει συνεχώς...! Και μπορεί σε αυτές τις εκλογές οι ψηφοφόροι να μην βάλουμε σταυρό σε υποψηφίους αλλά ο Λάκης Λαζόπουλος σκοπεύει να... σταυρώσει πολλούς από αυτούς!
“Άρον, άρον, σταύρωσον αυτούς...!” λοιπόν ζήτησε ο ALPHA από τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος
δέχτηκε να εμφανιστεί εκτάκτως στο τηλεοπτικό τοπίο στήνοντας ένα προεκλογικό “Αλ τσαντίρι νιουζ” με σκοπό να τους... σταυρώσει με τη σάτιρά του!
Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας ζήτησαν από τον Λαζόπουλο να ανοίξει εκτάκτως το “Τσαντίρι” του για να σχολιάσει με το δικό του τρόπο όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας, ιδιαίτερα ενόψει των εκλογών. Ο Λάκης αποδέχτηκε την πρόταση και έτσι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα τραβήξει... την κουρελού για να υποδεχτεί μέσα από το θέατρο “Βέμπο” τους τηλεθεατές σε ένα προεκλογικό “Αλ τσαντίρι νιουζ”.

Ήδη οι συνεργάτες του συγκεντρώνουν το πλούσιο υλικό που υπάρχει από την ειδησεογραφία για να επιλέξει ο Λαζόπουλος τι από αυτό θα αξιοποιήσει στο έκτακτο “Τσαντίρι” του για να... σταυρώσει με τη σατιρική του ικανότητα τα όσα συμβαίνουν...!

Να διευκρινίσω ότι αυτό το επεισόδιο του “Αλ τσαντίρι νιουζ” θα είναι έκτακτο και δεν σημαίνει ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ξεκινά τη σεζόν στον ALPHA αφού με τις πολιτικές εξελίξεις ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσουν τα τηλεοπτικά προγράμματα της καινούργιας σεζόν. Προς το παρόν λοιπόν ο Λαζόπουλος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο για να “σταυρώσει” με τη σάτιρά του, ενώ το πότε θα ξεκινήσει επίσημα την καινούργια σεζόν θα εξαρτηθεί από τις πολιτικές εξελίξεις που έχουν προκαλέσει αναστάτωση και στο τηλεοπτικό τοπίο.

newsit http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
? ???? ??? ?? ????
Τυχαία Θέματα