Ακρίτα για επιστροφή της Ρούλας στην TV: «Φτάνει να έχουμε όλοι συναίσθηση της όποιας ηλικίας»

15:45 12/3/2016 - Πηγή: TVNea
Αρκετά επικριτική στην απόφαση της Ρούλας Κορομηλά να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα εμφανίζεται με δηλώσεις της η Έλενα Ακρίτα.
Η γνωστή δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος, σε ερώτηση πώς βλέπει την επιστροφή της Ρούλας με το Bravo μέσα από τη συχνότητα του Epsilon λέει στη real: «Θα ξανακάνει σόου; Το Bravo; Δεν το ήξερα ότι θα επιστρέψει με αυτό... Να σου πω κάτι; Αν μου το ρωτούσες αυτό πριν δυο τρία χρόνια μπορεί
να ήμουν πολύ επικριτική. Το πρώτο που μου έρχεται τώρα είναι το «μήπως ένας άνθρωπος για να γυρίσει σ' αυτή τη φάση της ζωής του συντρέχουν ή οικονομικού λόγοι ή ψυχολογικοί ή και τα δυο μαζί;» Εάν γυρίζει γιατί χρειάζεται τα χρήματα ή εάν γυρίζει γιατί χρειάζεται τη δημοσιότητα, καλή της επιτυχία, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Φτάνει να έχουμε όλοι συναίσθηση της όποιας ηλικίας – αν το κάνει με την αξιοπρέπεια της πείρας και της γοητείας που μπορεί να έχει στην ηλικία της, θα το κάνει πολύ καλά. Αλλά δεν μπορούμε να εξαπατήσουμε κάποιον στο θέμα της ηλικίας μας, είναι καταγεγραμμένη καλώς ή κακώς.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα