Άκης Πετρετζίκης:«Αν ήταν να ψωνιστώ θα το είχα κάνει ήδη»!

13:26 21/8/2011 - Πηγή: TVNea
Με φόντο τη θάλασσα στη Βουλιαγμένη, ο 27χρονος πρώτος Έλληνας Master Chef φωτογραφίζεται για το ΟΚ! και εξηγεί ότι ένας έμπειρος επαγγελματίας της γεύσης μπορεί να μην αποζητά απεγνωσμένα την τηλεοπτική του παρουσία, αλλά πάντα ονειρεύεται σκηνές από την οικογενειακή του ευτυχία. 


Υπήρξαν στιγμές, μετά τη νίκη σου, που ένιωσες ότι θα καβαλήσεις το καλάμι;
Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω στο μέλλον, αλλά ακόμα θεωρώ ότι έχω την ίδια νοοτροπία που είχα και πριν από τη συμμετοχή
μου στο Master Chef. Δεν πιστεύω, όμως, ότι τα μυαλά μου θα πάρουν αέρα. Αν ήταν να ψωνιστώ θα το είχα κάνει ήδη. Δεν είμαι άνθρωπος των δημοσίων σχέσεων. Ακόμα και τώρα που έχω αναλάβει το μενού στο Dali, είμαι όλη την ώρα στην κουζίνα και άντε να βγω πέντε λεπτά στο τέλος για να δω τον κόσμο.
Το φθινόπωρο θα είσαι στο Πρωινό mou;
Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω του χρόνου. Ξέρω πολύ καλά ότι είμαι αναλώσιμο προϊόν, γιατί από την πρώτη μέρα, γνωρίζαμε όσοι συμμετείχαμε στο Master Chef ότι όταν βγει το επόμενο, όλοι θα ασχοληθούν με τον καινούριο νικητή. Αλλά δεν με ενοχλεί αυτό, γιατί ούτε τα 50.000 ευρώ είχα από πριν για να μου λείψουν ούτε την αναγνωρισιμότητα. Μέσα σε μία μέρα μού ήρθαν όλα και μέσα σε μία ώρα μπορεί να φύγουν. Δόξα τω Θεώ, έχω ένα σημαντικό βιογραφικό, ειδικά στο εξωτερικό, και αν δω ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά εδώ για εμένα, μπορώ να πάρω το αεροπλάνο και να αναζητήσω την τύχη μου κάπου αλλού.

Είσαι από τους άντρες που θα ζητήσουν από την κοπέλα τους να αλλάξει φόρεμα, όταν κρίνουν ότι είναι πολύ αποκαλυπτικό;
Εννοείται. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω να βγει με μίνι έξω. Όταν είναι μαζί μου, μπορεί να φορέσει ό,τι θέλει. Όταν βγαίνει μόνη της, θέλω να μη φοράει πολύ αποκαλυπτικά ρούχα και όσο πιο νωρίς γίνεται να γυρίσει σπίτι.
Έχεις κάνει ποτέ πρόταση γάμου;
Όχι, και θα το ήθελα πάρα πολύ. Αυτό που βλέπω στις ταινίες, που πάνε και ψάχνουν το κατάλληλο δαχτυλίδι και μετά προβληματίζονται πού θα πάνε και πώς θα της το πουν, μου αρέσει πάρα πολύ. Ο γάμος είναι πολύ μεγάλο βήμα και τον φοβάμαι πολύ. Ακόμα και η τελετή με τρομάζει και όσο σκέφτομαι ότι θα με κοιτάζουν όλοι και θα λένε «πώς είναι έτσι ντυμένος, τι παπούτσια φοράει», αγχώνομαι. Αλλά η διαδικασία της πρότασης γάμου μού αρέσει πάρα πολύ, γιατί σημαίνει ότι νιώθεις πολλά γι’ αυτή τη γυναίκα με την οποία θέλεις να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα