Αιχμές Σκαρμούτσου κατά του Star...

13:42 1/10/2018 - Πηγή: TVNea

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, μετά το ''διαζύγιό'' του με το STAR , από όπου δεν έφυγε και με την
καλύτερη διάθεση, έκλεισε στον Σκάι. Ο διάσημος σεφ μίλησε στην κάμερα του Ohh lala ,και αφού αναφέρθηκε στο νέο του βήμα στο κανάλι του Φαλήρου, σχολίασε τόσο το Bake OFF όσο και το Junior Masterchef, για το οποίο πέταξε τα βέλη του στο STAR...

Για
τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ, ο σεφ είπε: ''Ετοιμάζουμε μια εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΪ, λίγο πιο χαλαρή. Θεωρώ πως μου έκανε πολύ καλό που απείχα για ένα χρόνο, παρά τις πολλές προτάσεις που είχα. Είχα τον χρόνο να σκεφτώ τι θέλω να κάνω στην τηλεόραση και αυτό θα κάνω''.

Για το Bake Off του Alpha είπε:''Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό το κόνσεπτ είναι για την Ελλάδα. Το βρετανικό είναι πάρα πολύ καλό και για τη χώρα μας θα έπρεπε να προσαρμοστεί κάπως ,και δεν ξέρω σε ποιο βαθμό το έχουν κάνει εκεί'' .

Για το MasterChef Junior σχολίασε: ''Όχι δεν το έχω δει καθόλου, όπως δεν είδα και το MasterChef τον χειμώνα. Όμως ,έχοντας κάνει το προηγούμενο MasterChef Junior και έχοντας περάσει αρκετά καλά, ξέροντας πώς ήθελε το κανάλι να το κάνει, δεν θα μπορούσα να το δω. Δυστυχώς δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω, ούτε να είμαι πιο αυστηρός, ούτε να βρίζω . Αν ο γιος μου μου έλεγε ότι θέλει να πάει, δεν θα τον άφηνα. Ξέρω πώς είναι η τηλεόραση και ξέρω τι παθαίνεις όταν μπαίνεις μέσα σ’ αυτή''.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα