Αγνώριστη η Άννα Πρέλεβιτς σε φωτογράφηση!

12:04 23/9/2012 - Πηγή: TVNea
Με ένα εντελώς διαφορετικό look από αυτό που την έχουμε ως τώρα συνηθίσει φωτογραφήθηκε το γνωστό μοντέλο-παρουσιάστρια, Άννα Πρέλεβιτς, για τις ανάγκες του περιοδικού "Close Up" της Θεσσαλονίκης. Πάντοτε όμορφη και εντυπωσιακή, η πρώην Σταρ Ελλάς παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την εκπομπή
που παρουσιάζει στην κρατική τηλεόραση, αλλά αποκαλύπτει και αν της έχει γίνει μείωση μισθού.

"Νιώθω υπερβολικά τυχερή, δεδομένου ότι πρόκειται για μια σχετικάνέαεκπομπή καθώς είμαστε περίπου επτά μήνες “στον αέρα”. Και το λέω αυτό γιατί βλέπω να κόβονται εκπομπές που αξίζουν και έπαιζαν χρόνια. Βέβαια μας έγινε μείωση μισθού, γεγονός που εμένα δε με ενοχλεί, καθώς πλέον με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μού φαίνεται απόλυτα λογικό."
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μεγάλη απόφασή της να αποσυρθεί από τον χώρο του modeling: "Δε μου ταιριάζει το μόντελινγκ. Από την αρχή το είχα δει σαν ένα χόμπι, μια ωραία εμπειρία. Δεν υπάρχει σεβασμός στον χώρο ούτε και χρήματα, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Πλέον, αν κάνω κάποια επίδειξη, θα είναι για φιλανθρωπικό σκοπό."

Ρωτήθηκε, επίσης, για την δημοσιότητα που έχει κερδίσει και αν την θεωρεί παρεξηγημένη έννοια: "Απόλυτα! Αυτόν τον καιρό χρησιμοποιώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς γιατί δεν έχω βγάλει ακόμη δίπλωμα οδήγησης και όταν το λέω στον κόσμο με κοιτάζει με απορία. Στην Ελλάδα, αν δουλεύεις στην τηλεόραση, οφείλεις να είσαι σταρ. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Νιώθω ένα απλό κορίτσι που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα βήματά του σε μια δουλειά που αγαπάει και την έχει σπουδάσει."

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 19:00 ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΦΩΤΙΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TALK" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ! - ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ - ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΟ "TV NEA"!http://tvnea.blogspot.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα