Αυτός είναι ο λογος που δεν εμφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή του Φουρθιώτη παρόλο που βρισκόταν την ίδια ώρα στο κανάλι!

10:01 11/1/2016 - Πηγή: TVNea
Η Ελεονώρα Μελέτη, παρόλο που διαφημιζόταν τις τελευταίες ημέρες πως θα βρισκόταν στο
στούντιο της εκπομπής Αποκαλυπτικά του Epsilon την οποία παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης για να μιλήσει για όλα, δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ο παρουσιαστής, μέχρι το τέλος δεν έκανε καμία αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα
και τα social media, όπως ήταν λογικό και επόμενο πήραν φωτιά με όλους να φαντάζονται διάφορα για την απουσία της και να την αποδίδουν στα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για… προβλήματα στη συνεργασία τηςΕλεονώρας Μελέτη και του Epsilon και επαφές της με άλλους σταθμούς.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει, μια και όπως έγινε γνωστό το Hashtag «μετακομίζει» οριστικά σε άλλη ημέρα προβολής και συγκεκριμένα την Κυριακή.

Τι συνέβη όμως σήμερα; Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com η παρουσιάστρια βρισκόταν στο κανάλι -προετοιμάζει την βραδινή της εκπομπή- όμως ένα μπέρδεμα με την παραγωγή την… εμπόδισε να βγει στον αέρα.

Συγκεκριμένα, από κακή συνεννόηση, τόσο η μακιγιέζ, όσο και ο κομμωτής της Ελεονώρας Μελέτη δεν ήταν εκεί με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να μην εμφανιστεί τελικά στη μικρή οθόνη.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα