Αυτοί είναι οι καλεσμένοι του Πέτρου Κωστόπουλου αυτή την εβδομάδα!

16:46 17/4/2013 - Πηγή: TVNea

Και αυτή την εβδομάδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και μέσα από τη συχνότητα του Ant1, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η εκπομπή "Βράδυ" υποδέχονται προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής και του θεάτρου.
Το Βράδυτης Τετάρτης 17 Απριλίου ο Αγάθωνας μιλάει, μεταξύ άλλων, για την ελληνικήσυμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision. Σχολιάζει τα προγνωστικά για το"Alcohol is free" και αποκαλύπτειτους λόγους
που δέχτηκε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, η Μαντώ μιλάει για το νέο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» και για τη συμμετοχήτης σε αυτό. Θυμάται κάποιες από τις σπουδαιότερες στιγμές της καριέρας της καιαποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.
Την Πέμπτη18 Απριλίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, οΓιάννης Στάνκογλου μιλάει για το θέατρο και την τηλεόραση. Αποκαλύπτει τα επόμεναεπαγγελματικά του βήματα, αλλά και κάποιες άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ακολουθείο Claydee. Τραγουδοποιός και τραγουδιστής,ο ταλαντούχος Claydee δίνει την ευκαιρία στους fans του να τον γνωρίσουν καλύτερα. Μιλάει για την υποψηφιότητάτου στα ευρωπαϊκά βραβεία του MTV. Περιγράφει πώς ένιωσε όταν το τραγούδι του «MamacitaBuena» έγινε ultra hit καιαποκαλύπτει τους επόμενους επαγγελματικούς του στόχους.
Την Παρασκευή19 Απριλίου, ο Θανάσης Βισκαδουράκηςσχολιάζει την τηλεοπτική και θεατρική του πορεία. Θυμάται κάποιεςσημαντικές στιγμές της καριέρας του και μοιράζεται με το κοινό ξεχωριστές ιστορίεςτης ζωής του. Το Βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνεται με την Κατερίνα Στικούδη. Η sexy τραγουδίστριαμιλάει για τις νέες καλλιτεχνικές της συνεργασίες, καθώς και για τα επόμενα σχέδιάτης στον χώρο της μουσικής. Ακόμα, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπικήτης ζωή.
Keywords
Τυχαία Θέματα