Αυτό είναι το concept του Dancing on ice!

13:17 19/8/2011 - Πηγή: TVNea
Το λαμπερό σόου «Dancing on ice» είναι μία από τις εκπομπές στις οποίες στηρίζεται φέτος ο ANT1.

Ήδη έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα συμμετεχόντων και κριτών ενώ οι ιθύνοντες του σταθμού βρίσκονται στην αναζήτηση του χώρου που θα φιλοξενηθεί το σόου.
Ποιο είναι όμως το concept του συγκεκριμένου προγράμματος; Πρόκειται για τη μεταφορά του βρετανικού «Dancing on ice» στην ελληνική τηλεόραση το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία στη Βρετανία.

Πρόκειται
για μια σειρά από δεκατέσσερα live shows – ανάλογα βέβαια και με τον αριθμό των συμμετεχόντων- στα οποία οι συμμετέχοντες είναι διάσημα πρόσωπα της showbiz τα οποία καλούνται να μάθουν να χορεύουν πάνω στον πάγο με τη συνοδεία επαγγελματιών χορευτών του πάγου. Στο βρετανικό σόου υπήρχαν πέντε κριτές οι οποίοι βαθμολογούσαν τις χορευτικές δεξιότητες ενώ στον έκτο κύκλο του σόου αποφάσισαν ότι τρεις είναι αρκετοί.

Παράλληλα υπάρχει σχολιαστής την ώρα που τα ζευγάρια δείχνουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Η χορογραφία διαρκεί 60 δευτερόλεπτα καθώς είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουν οι επώνυμοι να ισορροπούν πάνω στον πάγο για περισσότερη ώρα κάνοντας μάλιστα τέτοιες φιγούρες. Επιπλέον οι παρουσιαστές στο σόου είναι δύο, ένας άντρας και μία γυναίκα αν και στην Ελλάδα έχει ακουστεί πως ο ΑΝΤ1 θα αρκεστεί μόνο στο πρόσωπο του Σάκη Ρουβά.
Η ψηφοφορία είναι όπως στο «Dancing with the stars» δηλαδή υπολογίζεται 50% η ψήφος της κριτικής επιτροπής και 50% του κοινού. Την πρώτη φορά δεν υπάρχει αποχώρηση ενώ παράλληλα την πρώτη εβδομάδα το σόου στη Βρετανία προβάλλεται δύο φορές και χορεύουν τα μισά ζευγάρια την πρώτη ημέρα και τα υπόλοιπα τη δεύτερη.

Aναμένουμε να δούμε τις αλλάγες που θα γίνουν στην ελληνική έκδοση.
Keywords
Τυχαία Θέματα