Αυτή την εβδομάδα στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο!

17:15 13/3/2013 - Πηγή: TVNea
Το Βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου, ο Μύρωνας Στρατήςσυναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τι αποκαλύπτει ο γνωστός ερμηνευτής για τα επόμεναεπαγγελματικά του βήματα; Πόσο σημαντική είναι η μουσική στη ζωή του; Τιεξομολογείται για τη σχέση του με την παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη και πόσο απέχει ο γάμος απόσχέδιά του; Ακόμα, ο Μύρωνας Στρατής
ερμηνεύει ένα αγαπημένο τραγούδι και δίνειτη δική του νότα στο Βράδυ της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, η Νάντια Αλεξίου βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ηδημοσιογράφος μιλάει για το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας και σχολιάζει τηνεπικαιρότητα. Θυμάται τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα και αποκαλύπτειάγνωστες πτυχές της ζωής της.
Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 15 Μαρτίου η Ilia Darling έρχεται στο talk show και δίνει την ευκαιρία στους fans της να τη γνωρίσουν καλύτερα. Η τραγουδίστρια πουχαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο δυναμικά “new entry” της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής,μιλάει για τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι και για τους λόγους που αποφάσισενα ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό. Επίσης, μιλάει για τη ζωή της και ερμηνεύειένα γνωστό hit, ξεσηκώνοντας με τον ρυθμό της το κοινό.
Ακολουθεί η Αθηνά Οικονομάκου. Η νεαρή ηθοποιός μοιράζεται κάποιες από τιςσημαντικότερες στιγμές της καριέρας της. Μιλάει για τις τηλεοπτικές τηςεπιτυχίες, για το σίριαλ που πρωταγωνιστεί, καθώς και για τους ρόλους που κατάκαιρούς έχει υποδυθεί. Ακόμα, αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδιακαι μιλάει για την προσωπική της ζωή.
Keywords
Τυχαία Θέματα