Αυτά είναι τα ονόματα που ελέγχουν τις αιτήσεις για τη ΝΕΡΙΤ!

17:32 27/4/2014 - Πηγή: TVNea
Για πολλοστή φορά οι υπεύθυνοι για τον έλεγχο των αιτήσεων και την αξιολόγηση όσων στελεχώσουν την ΝΕΡΙΤ έπεσαν έξω στις προθεσμίες. Λέγεται ότι η διαδικασία δεν πρόκειται να έχει ολοκληρωθεί νωρίτερα από τα μέσα Μαΐου! Ως εκ τούτου είναι σχεδόν αδύνατον ο νέος ραδιοτηλεοπτικός φορέας να εκπέμψει την ερχόμενη εβδομάδα… Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι η αλλαγή του λογότυπου! Κάτι που μοιραία θα συμβεί, διότι είναι προϋπόθεση από την EBU για να μεταδοθεί ο διαγωνισμός της Eurovision!

Ωστόσο ο όγκος των αιτήσεων που
πρέπει να ελέγξει η επιτροπή που έχει συσταθεί για αυτό τον σκοπό είναι τεράστιος και διαρκώς τα μέλη της εντοπίζουν ψευδείς δηλώσεις σε σχέση με την προϋπηρεσία και τα πτυχία. Σημειώνεται ότι την επιτροπή αποτελούν δύο στελέχη της ICAP, οι δημοσιογράφοι, Σοφία Ιορδανίδου και Αντώνης Χατζής, αλλά και ο πανεπιστημιακός, Μιχάλης Μειμάρης που αποχώρησε όμως λόγω της κατάστασης που συνάντησε!

Τέλος ως προς την αξιολόγηση των δημοσιογράφων, δηλαδή κατά την διαδικασία της προφορικής συνέντευξης, ο πρώτος λόγος ανήκει στον Βασίλη Θωμόπουλο.

πηγή: enimerosi24.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα