Αυτά είναι τα 2 κανάλια που διεκδικούν την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

10:43 24/7/2023 - Πηγή: TVNea

Μπορεί πολλά τηλεοπτικά θέματα να είναι ακόμη ανοιχτά… Ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και συγκεκριμένα ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική στέγη της «εθνικής» μαγείρισσας. Οι τηλεοπτικές στήλες θεωρούν δεδομένο ότι έληξε η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα… Αφού όπως είπε και ο παρουσιαστής στην τελευταία του εκπομπή, «Η

φίλη μου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ήρθε εδώ φέτος για να με στηρίξει, επειδή ήξερε ότι κάνω μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή. Η Αργυρώ είναι φίλη μου πάνω από όλα. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μπορεί να είναι του χρόνου μαζί μας, μπορεί και να μην είναι. Εγώ θέλω πολύ να είναι, όμως είναι μια δική της απόφαση. Στις δουλειές υπάρχουν και κάποιες άλλες παράμετροι».

Οι γνωρίζοντες λοιπόν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ξεκάθαρα ερμηνεύουν τη φράση του Γ. Λιάγκα «άλλοι παράμετροι», ως προϋπόθεση να έχει δική της εκπομπή η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στον επόμενο τηλεοπτικό σταθμό που θα μετακινηθεί.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί που διεκδικούν την «εθνική» μαγείρισσα – πάντα σύμφωνα με τις τηλεοπτικές στήλες, είναι ο ΣΚΑΙ και το OPEN.

enimerosi24.gr

Πηγή: tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα