“Αυτά είναι”.... Μαρία Ηλιάκη!

19:31 2/10/2014 - Πηγή: TVNea
“Αυτά είναι”
…..και αυτός είναι ο τίτλος της καινούριας εκπομπής της Μαρίας Ηλιάκης παρέα με τον Μάκη Πουνέντη. Το Μαράκι ανοίγει τις εκπομπές σχολιάζοντας τα πρόσωπα της επικαιρότητας για τις ενδυματολογικές τους επιλογές…Μαρία ήρθε η σειρα σου!!!!!!
Αρχικά, να πω πως αγαπώ το στυλ σου και το έχω «ζηλέψει» ουκ ολίγες φορες! Εύγε!
Στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής είδαμε τη Μαρία σε ένα φόρεμα μάξι στο χρώμα του χειμώνα που δεν είναι άλλο από το μπορντώ, μια
δημιουργία της Έλενας Χριστοπούλου, που παρέπεμπε στη δεκαετία του 70. Τα 70’s όπως και τα χρώματα μπορντώ-βυσσινί-κερασί-δαμασκηνί θα κατακλύσουν τις βιτρίνες αυτόν τον χειμώνα. Θα προτιμούσα να φορούσε διαφορετικό μήκος και κόψιμο φορέματος γιατί μπορεί κάλλιστα να το αναδείξει . Το βαθύ ντεκολτέ μας αρέσει στη Μαρία αλλά θεωρώ μπουκωμένο το σημείο με το μαύρο μπούστο εσωτερικά, τα χρυσά μακριά κολιέ και την μωβ ζώνη στη γραμμή αμπίρ.

Δεύτερη μέρα (30/9/2014) και βλέπουμε τη Μαρία με ένα total black σύνολο άκρως στυλιστικά ενημερωμένο. Top από δαντέλα και δερμάτινη vintage midi φούστα από Traffic People, που αποτελούν τάση για το χειμώνα του 2014.Το μαζεμένο classy μαλλί και τα ankle boots με το υπέροχο κόψιμο στο coup de pied συμπληρώνουν άρτια το σύνολο.

Τρίτη συνεχόμενη ημέρα (1/10/2014) και η Μαρία επιμένει σε μακρύ μήκος. Επιλέγοντας μια κλαρωτή floral φούστα από την εταιρεία Wildwood μας μεταφέρει στη δεκαετία των 60’s. Την παιχνιδιάρικη διάθεση στο look της, ολοκλήρωσε με μυτερά γκρι ankle boots και γκρι αέρινο τοπ. Μας αρέσει πολύ γιατί εκπέμπει ζωντάνια, νιότη και χαρά.

Μαρία,συνέχισε να «μας βάζεις τα γυαλιά» με τις στυλιστικές σου επιλογές!!!! Και καλή αρχή στη «νέα σου οικογένεια»!
With Love,Annie D.Krt (Fashion Designer|| Stylist)For more : [email protected]

http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
μαρία ηλιάκη φούστα δερματινη πρωινό μου, μπορντό φόρεμα
Τυχαία Θέματα