Α. Μπαρμπαρήγου: τι ετοιμάζει στην Αμερική;

16:30 27/2/2013 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένη χθες στην εκπομπή "Πρωινό mou" του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στο Mega ήταν η chef Αργυρώ Μπαρμπαρήγου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και άνετο κλίμα. Η γνωστή τηλε-μαγείρισσα άνοιξε την καρδιά της, μοιράστηκε με τους παρουσιαστές τις αγαπημένες της ελληνικές και ξένες γεύσεις, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στο νέο εγχείρημα που ετοιμάζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

"Ετοιμάζω κάτι στην Αμερική το Μάιο. Κάθε 2 χρόνια γίνονται κάποια
βραβεία εκεί για τους Έλληνες chef των ΗΠΑ και του Καναδά και θα είμαι εκεί για να παρουσιάσω κάποια από τα φαγητά μου. Επίσης, τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς θα είναι η Έλενα Παπαρίζου." αποκαλύπτει η Αργυρώ.

Παράλληλα, η μαγείρισσα αναφέρθηκε και στο λόγο για τον οποίο τα τηλεοπτικά σχέδια που έχει στα σκαριά της για την Αμερική δεν προχωρούν όπως θα 'πρεπε: "Συζητούσαμε για μία εκπομπή στο κανάλι CBS, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που μιλάω τα αγγλικά στην τηλεόραση. Όταν τους είπα ότι δεν τα ξέρω και πολύ καλά, έπεσαν από πάνω μου πέντε δάσκαλοι για να μου τα μάθουν! Όμως, τον αέρα και την άνεση που έχω στα ελληνικά, δεν μπορώ να την έχω και στα αγγλικά, όταν αναφέρομαι στην κουζίνα και τα φαγητά." δικαιολογήθηκε στο ζεύγος η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.
Keywords
Τυχαία Θέματα