Your Face Sounds Familiar: Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα ποσοστά τηλεθέασης

18:00 3/6/2013 - Πηγή: TVNea
Το show του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar είναι ξεχωριστό, ανατρεπτικό, αλλά είναι και ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα ποσοστά τηλεθέασης. Τον Μάιο οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι με τις ευφάνταστες μεταμορφώσεις τους, ανέδειξαν το show σε μια από τις πρώτες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού. Συγκεκριμένα το Your Face Sounds Familiar συνολικά στα Live του Μαΐου
απέσπασε τα παρακάτω ποσοστά τηλεθέασης:

Στο δυναμικό κοινό 15-44 ο μέσος όρος ήταν 34,7%
Στους νέους 15-24 ο μέσος όρος ήταν 40,5%
Στις γυναίκες 15-24 ο μέσος όρος ήταν 46,2%
Στους άντρες 15-24 ο μέσος όρος ήταν 34,2%
Στις γυναίκες 25-44 ο μέσος όρος ήταν 41,7%
Στο σύνολο του κοινού ο μέσος όρος ήταν 34,3%

Το Your Face Sounds Familiar επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου. Όπως αποτυπώνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, στο δυναμικό κοινό 15-44 προηγήθηκε με 20 μονάδες από το κανάλι που ακολουθεί. Όσο για τις γυναίκες 15-44 η διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του από το δεύτερο κανάλι, έφτασε τις 27 μονάδες!

8ο Live
Ξεχωριστό, ανατρεπτικό, απολαυστικό, το 8ο Live του Your Face Sounds Familiar χθες στον ΑΝΤ1 ήταν super και όπως κάθε Κυριακή αποτέλεσε την καλύτερη τηλεοπτική παρέα. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο αγαπημένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής και εντυπωσίασαν με τις μεταμορφώσεις τους.

Το 8ο Live του Your Face Sounds Familiar αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 37,9%. Το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης προήλθε από τις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 56,6%. Εξίσου μεγάλη τηλεθέαση έδωσαν στο Your Face Sounds Familiar και οι νέοι 15-24, καθώς έμειναν στους δέκτες τους σε ποσοστό 49,6%.

Το Your Face Sounds Familiar επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται στον πίνακα που ακολουθεί, στο δυναμικό κοινό 15-44 κέρδισε προβάδισμα 25,5 μονάδων από το κανάλι που ακολουθεί. Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να εκτοξεύεται στις 41,5 μονάδες!

Το 8ο Live του Your Face Sounds Familiar έδωσε δυναμικό πάρων και στα Social Media. Έτσι την Κυριακή 2 Ιουνίου βρέθηκε ανάμεσα στα trending topics στο Twitter, με τα mentions να ξεπερνούν τις 3.300!

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ξεκίνησαν με τη Μαντώ ως Stevie Wonder και το «Part time lover», που την έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Στη συνέχεια, η Κρυσταλλία ενσάρκωσε τη “βασίλισσα της pop”, Madonna και ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίστηκε στη σκηνή ως Γιάννης Πάριος. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην πρώτη του γυναικεία μεταμόρφωση ως Joan Jett, παρουσίασε ένα απολαυστικό rock performance. Ο Κρατερός Κατσούλης τραγούδησε «Τα μαύρα μάτια σου» ως Μανώλης Αγγελόπουλος, ενώ με σέξι διάθεση, ο Νίκος Γκάνος ως Prince ερμήνευσε το «Kiss». Η Θωμαή Απέργη με ιταλικό ταπεραμέντο βγήκε στη σκηνή ντυμένη στα κόκκινα και ανέβασε τη θερμοκρασία κατακόρυφα ως Σοφία Λόρεν. Για ακόμα μια φορά ο Θανάσης Αλευράς τα έδωσε όλα στο performance του, αυτή τη φορά ως Στέλλα Κονιτοπούλου. Τέλος, «Love to love you baby» τραγούδησε με εντυπωσιακό σεξαπίλ η Σύλβια Δελικούρα ως Donna Summer.

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον παίκτη που τερμάτισε στην 1η θέση, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού σε έναν κοινωφελή οργανισμό της επιλογής του. Έτσι, η μεγάλη νικήτρια του 8ο live, Μαντώ, προσέφερε τα έσοδα στο Ίδρυμα «ΙΣΑΣ».

Με περισσότερες εκπλήξεις και ευφάνταστες μεταμορφώσεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 9 Ιουνίου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά, με τους παίκτες να παρουσιάζονται ως:

Κρατερός Κατσούλης: PSY
Θανάσης Αλευράς: Eros Ramazzotti
Σύλβια Δελικούρα: Annie Lennox
Κρυσταλλία: Δήμητρα Γαλάνη
Θωμαή Απέργη: Amy Winehouse
Κωνσταντίνος Καζάκος: Σάκης Μπουλάς
Νίκος Γκάνος: Γιώργος Μαργαρίτης
Κώστας Μαρτάκης: Μαρινέλλα
Μαντώ: Rihanna
Keywords
Τυχαία Θέματα