Tvnealive:Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από τον Ημιτελικό του Dwts3?

21:05 10/2/2013 - Πηγή: TVNea
12:31 Ραντεβού στον τελικό του Dwts3 !Προσωπικά,ελπίζω να σας κράτησα καλή παρέα όλον αυτόν καιρό.Από τον tvmind πολλά φιλιά,για μια τέλεια βραδιά,ένα super ξημέρωμα και μία ήρεμη εβδομάδα!

12:27 Ο τελικός ίσως είναι προβλέψιμος,με τη Ντορέττα να είναι σκάλες πιο μπροστά,ωστόσο οι ανατροπές πάντα μπορούν να υπάρξουν.Να πούμε πως από σήμερα και μέχρι την άλλη Κυριακή μπορείτε να ψηφίζετε.

12:26 Αναμενόμενο αποτέλεσμα.Πραγματικά η Λάουρα ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του show ,που από αουτσάιντερ έφτασε στον ημιτελικό
και στην τελική τριάδα,αφού ο κόσμος την είχε πάντα υψηλά.Σίγουρα είναι νικήτρια!

12:24 Στον τελικό θα διαγωνιστούν ο Ηλίας Βρεττός και η Ντορέττα Παπαδημητρίου!

12:24 Από τον ημιτελικό του show θα αποχωρήσει η Λάουρα Νάργες και ο Γιάννης!

12:21 Στον τελικό του Dwts περνάει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Παύλος!(Αναμενόμενο)

12:20 Επιστρέψαμε στον ημιτελικό του Dwts και πάμε να μάθουμε τα αποτελέσματα!

12:12 Οι γραμμές μόλις έκλεισαν.Πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε...

12:08 Ένα πολύ ωραίο τραγούδι,αλλά και μία πολύ ωραία χορογραφία,που θυμίζει λίγο το Μάικ το Φασολάκη!

12:02 Πάμε τώρα να απολαύσουμε τον περσινό νικητή του Dwts2!

11:53 Πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με το χορό του Αργύρη Αγγέλου,της Μαρίας Αντιμισάρη,αλλά και όχι μόνο.

11:46 Πάμε τώρα να δούμε το backstage της προηγούμενης εβδομάδας!

11:39 Πολύ γέλιο έβγαλε στην αρχή ο Χρήστος και εντάξει φυσικά είδαμε μία ικανοποιητική χορογραφία!

11:33 Επιστρέψαμε και πάμε να απολαύσουμε ένα ταγκό του Χρήστου Φερεντίνου και της Άννας Πολύζου!

11:27 Η Ντορέττα βρίσκεται στην κορυφή,αλλά μεγάλη διαφορά έχουν και Βρεττός με Νάργες.Θα καταφέρει η Λάουρα να ανακτήσει το χαμένο έδαφος?Μόνο αν βρίσκεται στην πρωτη θέση στη ψηφοφορία του κοινού,με διαφορά μάλιστα!

11:23 Κάπου εδώ τελειώνει το σημερινό διαγωνιστικό μέρος!

11:09 Οι κριτές τους χάρισαν 47 βαθμοί.Δύο δεκαρια από το Ευαγγελινό και Λάτσιο. Μπράβο παιδιά!

11:07 Μία πολύ δυναμική και παθιάρικη χορογραφία!Ήταν σωστοί τεχνικά και φυσικά υπήρχε πολύ θεατρικότητα.Από εμένα ένα 10!

10:58 Συνεχίζουμε δυναμικά με τον Ηλία Βρεττό και την Κλώντια Άννα,οι οποίοι θα χορέψουν το φάντασμα της όπερας!

11:21 Η βαθμολογία των κριτών είναι 50 βαθμοί!Μπράβο παιδιά....Φτάσατε το απόλυτο!!!

11:18 Ήταν τέλειοι.Μία πολύ θεατρική και αισθησιακή χορογραφία.Πολύ όμορφη κίνηση και μία απαλότητα που κάνει τον χορό της ακόμα πιο ωραίο.Από εμένα ένα 10!!!!!!!!

10:50 Πάμε σε ένα ακόμη διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τη δεύτερη χορογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου και του Ηλία Βρεττού!

10:48 Η βαθμολογία των κριτών είναι 39 βαθμοί!Ένα 7αρι από τον κ.Ευαγγελινό.Εφτάρι ρε παιδιά στον ημιτελικό????

10:44 Μία πολύ καλή εμφάνιση,αλλά σίγουρα δεν ήταν από τις πιο δυνατές της χορογραφίες.Ήθελε λίγο περισσότερη κίνηση και υπήρχαν κάποια τεχνικά λαθάκια.Το πρώτο lift ήταν πολύ καλό,ενώ το δεύτερο όχι τόσο.Από εμένα ένα 8!

10:39 Πάμε να απολαύσουμε το Mama mia με τη Λάουρα Νάργες και τον Γιάννη!

10:36 Αξίζει να σημειωθεί πως κανονικά η Αγγελική θα χόρευε,αλλά τελικά τραγούδησε play back!

10:30 Επιστρέψαμε στον μεγάλο ημιτελικό του Dwts3!Πάμε να απολαύσουμε το τραγούδι,με το οποίο θέλει να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision!

10:22 Το πρώτο μέρος μόλις τελείωσε!Επιστρέφουμε σε λίγο με την Αγγελική Ηλιάδη!

10:21 Η βαθμολογία των κριτών είναι 49 βαθμοί.Ένα 9αρι μόνο από την Γκαλένα.(Δεν κινδυνεύει σήμερα η Ντορέττα)

10:18 Μία πολύ δυναμική και θεατρική χορογραφία.Τα παιδιά πέταγαν πάνω στη σκηνή
και τεχνικά ήταν άριστοι.Από εμένα ένα 10!

10:10 Εμείς συνεχίζουμε με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Παύλο!

10:09 Οι κριτές τους χάρισαν 43 βαθμούς.Δύο 8αρια από τον κ.Λάτσιο και την κ.Δανδουλάκη.Βρίσκεται μέχρι στιγμής κοντά στη Λάουρα και αυτό σίγουρα τον αγχώνει πολύ!

10:06 Ήταν μια πολύ αισθησιακή ρούμπα,με εκφραστικότητα,αλλά δεν υπήρχε ενέργεια και ήταν αρκετά στατικός.Από εμένα ένα 9!Σίγουρα έχουν κάνει και πολύ καλύτερες χορογραφίες.

9:57 Εμείς συνεχίζουμε με τον Ηλία Βρεττό και την Κλώντια Άννα!

9:57 Η βαθμολογία των κριτών είναι 40 βαθμοί!Περίεργο,που έχουμε φτάσει στον ημιτελικό και υπάρχουν σε βαθμολογία ζευγαριού μόνο 8αρια!

9:52 Μια πολύ ευχάριστη και θεατρική χορογραφία απολαύσαμε.Υπήρχε μια αμηχανία και όχι τόσος καλός συντονισμός.Από εμένα ένα 8!

9:48 Επιστρέψαμε!

9:43 Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τη βαθμολογία της Λάουρας,αλλά και τη χορογραφία της Ντορέττας και του Παύλου!

9:39 Αμέσως τώρα ξεκινάει το διαγωνιστικό μας μέρος και ξεκινάμε με τη Λάουρα Νάργες και τον Γιάννη Τσερκίνη!

9:35 Πάμε να υποδεχτούμε τα τρία ζευγάρια μας!

9:24 Πάμε να δούμε ένα απόσπασμα από την εντυπωσιακή παράσταση "ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ", που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ήταν αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas.Να πούμε πως οι χορευτές είναι από τη σχολή του Φωκά Ευαγγελινού.

9:18 Το show μόλις άρχισε!H Ζέτα Μακρυπούλιας μας καλωσόρισε με μια πολύ διαφορετική εμφάνιση από αυτές που είχαμε συνηθίσει.Φοράει μια θαλασσή ολόσωμη παντελόνα.Επίσης πολύ όμορφη σήμερα είναι η Κάτια Δανδουλάκη!

9:00 Σε λίγα λεπτά αρχίζει ο μεγάλος ημιτελικός του Dancing with the stars 3 και το tvnea και σε αυτό το live θα μεταφέρει,θα σχολιάζει,θα ανεβάζει φωτογραφίες και θα βαθμολογεί τα πάντα.Οι παίκτες που έχουν παραμείνει στο show είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου,ο Ηλίας Βρεττός και η Λάουρα Νάργες.Για τους περισσότερους είναι σίγουρο πως σήμερα θα αποχωρήσει η Λάουρα,όμως η ανατροπή κυριαρχεί πάντα σε αυτό το παιχνίδι και το έχει αποδείξει.Διαβάστε

Στην πρώτη τους εμφάνιση, οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν freestyle, ακολουθώντας τις μελωδίες γνωστών Musical. Στη δεύτερη, ο Ηλίας Βρεττός χορεύει Rumba, ενώ η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου χορεύουν Quickstep.
Guest σε αυτό το Live είναι ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος θα δώσει τη δική του χορευτική νότα στον ημιτελικό με μια χορογραφία… έκπληξη! Ακόμα, ο Αργύρης Αγγέλου θα αφήσει για λίγο το green room για να μας παρουσιάσει ένα special act γεμάτο τραγούδι και χορό. Ενώ, ο Φωκάς Ευαγγελινός μαζί με περισσότερους από 50 χορευτές της Σχολής του, θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από την εντυπωσιακή παράσταση "ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ", που δόθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ήταν αφιερωμένη στους αθλητές των Special Olympics Hellas.

Ποιος λέτε να αποχωρήσει?Για ποιον το ταξίδι θα τελειώσει σήμερα?Θέλω τα στοιχήματα να πέφτουν βροχή!!!

-ZΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK,KANONTAΣ ΑΠΛΑ 'LIKE' ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ.

κάνουμε -...ΚΑΙ TWEETING ΕΔΩ #DWTS3
Keywords
Αναζητήσεις
tvnea live dancing with the stars 10/2/2013
Τυχαία Θέματα