Tvnea Live:Ό,τι συμβαίνει στο 7ο live του ¨Dancing with the stars 5¨! #dwts5

21:06 7/12/2014 - Πηγή: TVNea

1:00 Ραντεβού την άλλη Κυριακή με το 8o live του Dancing with the stars και με καλεσμένη την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά!Από τον tvmind πολλά φιλιά και πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα υπέροχο ξημέρωμα και μία τέλεια εβδομάδα

12:55 Άκρως αναμενόμενο το αποτέλεσμα και ανούσιο το συγκεκριμένο live,αφού
όλοι ξέραμε τι θα γίνει στο τέλος.

12:55 Το ζευγάρι που παίρνει ασυλία για το επόμενο live είναι η Μορφούλα Ντώνα και ο Ρίχαρντ!

12:47 Οι γραμμές μόλις έκλεισαν!Πάμε σε ένα video backstage και επιστρέφουμε με τα αποτελέσματα!

12:42 Το διαγωνιστικό κομμάτι ολοκληρώθηκε!Ξεκάθαρο φαβορί για την ασυλία είναι η Μορφούλα.

12:41 Συγκέντρωσαν 43 βαθμοί.Πάρα πολύ καλά!

12:40 Ήταν πολύ καλή η Νικολέττα.Η χορογραφία ήταν δύσκολη και απαιτητητική και όμως τα κατάφεραν και τεχνικά και συναισθηματικά.Πολύ γλυκιά χορογραφία!

12:35 Επιστροφή λοιπόν στο Dancing with the stars!Θα δούμε τη χορογραφία του Θοδωρή και της Νικολέττας που δεν ολοκληρώθηκε!

11:54 Έκτακτο δελτίο ξανά με την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά!

11:50 Πάμε να απολαύσουμε τη Νικολέττα Καρρά και το Θοδωρή Παναγάκο!

11:49 Σύνολο 44 βαθμοί.Η υψηλότερη βαθμολογία τους.Πήγαν πάρα πολύ καλά.!

11:48 Έχει τεράστια βελτίωση η Νίκη με το νέο της παρτενέρ της!Κυριαρχούσε συγκίνηση,αλλά και πολύ δυνατή έκφραση.Μπράβο...

Σχόλιο twitter: Την Γκαλένα πάντως μια φορά γλυκούλα την λες!Τι,όχι

11:40 Σειρά έχει η Νίκυ Κάρτσωνα και ο Βλαντιμίρ!

11:40 Συγκέντρωσαν 29 βαθμούς!

11:38 Προσπαθεί,αλλα δεν μπορεί να χορέψει σωστά!Η προσπάθεια βέβαια εκτιμάται...

11:35 Επιστρέψαμε!Και πάμε να δούμε τον Φάνη και τη Τζένη!

10:52 Έχουμε έκτακτο δελτίο με την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα!

10:50 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε πως θα χορέψουν ο Φάνης και η Τζένη!

10:41 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγο!

10:39 Η κριτική επιτροπή τους χάρισε 40 βαθμούς.Είχαν ένα 9αρι και ένα 7αρι.Περίεργα πράγματα...

10:36 Μαγική στιγμή.Αυτό το ζευγάρι ξέρει να μας συγκινεί.Πολύ δυνατή χορογραφία με συναίσθημα και έκφραση.Η κίνηση ήταν μαγική,αν και με ελάχιστα τεχνικά λάθη

10:32 Σειρά έχει ο Χρήστος Σπανός και η Μαρία Αντιμισάρη!

Σχόλιο twitter: Οκτώ?? ΟΚΤΩ??? Εντάξει παιδιά (λέμε τώρα) το τερματίσατε...!!!

10:26 Σύνολο 40 βαθμοί.Έσκισαν.Η μεγαλύτερη τους βαθμολογία και δεύτεροι μέχρι στιγμής.Λέτε να πάρουν καμία ασυλία από το πουθενα?

10:24 Πραγματικά μας ανέβηκε η διάθεση με το χορό αυτό.Είχε δύναμη,έκφραση,κέφι,ρυθμό και πολύ κέφι.Είδαμε μία άλλη Μαρία που είχαμε καιρό να δούμε!

10:16 Συνεχίζουμε με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Παύλο!Απίστευτο!Θα χορέψουν το τσιφτετέλι,το οποίο χόρευε η Μαρία στο Δέστε τους.

10:14 Συγκέντρωσαν 37 βαθμούς.Αρκετά καλά...

10:12 Ήταν πάρα πολύ καλός!Πολύ καλή ερμηνεία και κατάφερε να δώσει τη ψυχή του.Είχε κάποιες τεχνικές ατέλειες,ωστόσο κατάφερε να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό.

Σχόλιο twitter: petrelis kathe fora kai kaliteros!!!! more mpravo tou!!!

10:03 Επιστρέψαμε και σειρά έχει ο Θάνος Πετρέλης και η Κλώντια Άννα!

9:55 Τεράστιο το πρώτο μέρος!Πάμε στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά.

Σχόλιο twitter: Πολύ αδικία για τους άλλους όμως όταν έχεις την Μορφούλα

9:54 Απίστευτο!Είδαμε 10αρι μόλις στο 7ο live.Σύνολο 46 βαθμοί.Ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι φέτος.Πραγματικά ήρθε πολύ απότομο όλο αυτό.

9:52 Ήταν πάρα πολύ καλοί.Το θέαμα ήταν πολύ δυνατό.και υπήρχε μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα.Μπράβο πραγματικά γιατί κάθε εβδομάδα μας παρουσιάζουν τα καλύτερα.

Σχόλιο twitter: περισσοτερο φιγουρα παρα χορος

9:44 Πάμε στο 3ο ζευγάρι.Μορφούλα Ντώνα και Ρίχαρντ αμέσως στη σκηνή του Dancing with the stars.

9:41 Πήραν την υψηλότερη βαθμολογία τους,35 βαθμοί.Δεύτεροι ναι μεν,αλλά πολύ καλά.

9:40 Ήταν πάρα πολύ καλοί και για μένα η καλύτερη τους φορά.Ήταν πάρα πολύ sexy και αισθησιακοί και συνάμα πολύ δυνατή έκφραση και ενέργεια.Η κίνηση του ήταν πολύ καλή,με μειονεκτήματα όμως τις στροφές και τα ανοίγματα του.

9:31 Συνεχίζουμε με το Θεοχάρη Ιωαννίδη και την Αναστασία Δρακά!

Σχόλιο twitter: Γαμπρουλης ο Μαρτακης

9:28 Συγκέντρωσαν 36 βαθμούς.Αρκετά καλά...

9:26 Ήταν πάρα πολύ καλοί!Είχαν ενέργεια,έκφραση,δύναμη και πολύ καλή τεχνική.Παράλληλα η Ειρήνη ήταν και πολύ sexy!

9:18 Σχόλιο twitter: Στηρίζω Ηλιάκη μόνο αν πιστέψει στον εαυτό της κ δεν κλαψομουνιάζει κ το χιούμορ της να είναι πιο ουσιαστικό, κ όχι λες κ ειρωνευται

9:17 Το διαγωνιστικό μέρος ξεκινά με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κωνσταντίνο!

9:15 Έκπληξη δώρο!Σήμερα δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση.Κάτι τέτοιο έγινε και πέρυσι πάνω κάτω στην ίδια χρονική περίοδο.Το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και τους περισσότερους ψήφους την επόμενη εβδομάδα θα έχει ασυλία.Ελπίζω να μην την πάρει η Μορφούλα,αλλιώς δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον.

9:10 Υπερβολικά όμορφη είναι σήμερα η Γκαλένα Βελίκοβα και υπερβολικά εκκεντρικός ο Λάκης Γαβαλάς.Χαμό θα κάνει πάλι αύριο ο Γιώργος Λιάγκας.

9:07 To show μόλις ξεκίνησε!Η Δούκισσα Νομικού μας καλωσόρισε με ένα μακρύ ολόλευκο φόρεμα και με σκίσιμο στο ένα πόδι.Τα μαλλιά της είναι σηκωμένα και ο ένας ώμος της είναι έξω.Πολύ όμορφη και σήμερα...

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 7ο live του ¨Dancing with the stars 5¨ με παρουσιάστρια τη Δούκισσα
Νομικού.Στο τέλος της βραδιάς θα έχουμε μία αποχώρηση ενός ζευγαριού από τα 9.Το tvnea εννοείται πως θα είναι εδώ και θα αναμεταδίδει το ότι συμβαίνει στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό show.Παράλληλα θα σχολιάζουμε τα πάντα,θα μεταφέρουμε τα σχόλια των social media,το παρασκήνιο και θα διαθέτουμε φωτογραφικό υλικό αλλά και video.

Οι επώνυμοι που θα μας δείξουν τις ικανότητές τους στο χορό είναι οι: Θάνος Πετρέλης, Χρήστος Σπανός,Θεοχάρης Ιωαννίδης, Φάνης Λαμπρόπουλος, Μορφούλα Ντόνα, Μαρία Ηλιάκη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Καρρά και Νίκη Κάρτσωνα.

Σήμερα τα 9 ζευγάρια μας θα έχουν να μας διηγηθούν μέσα από τις χορογραφίες τους κάποιες ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές.

Στην κριτική επιτροπή βρίσκονται οι Γιάννη Λάτσιος, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξη Κωστάλας, Κάτια Δανδουλάκη και το νέο μέλος Λάκης Γαβαλά.Τον παλμό των backstage καλύπτει ο Κώστας Μαρτάκης.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι εδώ στο tvnea για τις επόμενες 4 ώρες και δεν θα χάσετε!!http://www.tvnea.com
Keywords
tvnea, live, stars, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, tvnea, stars, dancing with the stars, ειρήνη παπαδοπούλου, λακης γαβαλας, δουκισσα νομικου, dancing, συγκεκριμένο, video, twitter, οκτω, kai, δουκισσα, σαμαρας, Καλή Χρονιά, κωστας καρρας, τσιπρας, ξανα, δανδουλακη, μαρια ηλιακη, δεστε τους, ευχες, περιεργα, φιλια, ωμος, dancing with the stars, αδικια, βαθμολογια, γαβαλας, γινει, γιωργος λιαγκας, δυναμη, δωσει, εγινε, ειρηνη, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, ζευγαρια, ιδια, θεοχάρης ιωαννίδης, ιωαννιδης, ομιλια, κινηση, κωστας μαρτακης, λιαγκας, μαλλια, μαρια, νικη, νυχτα, ξημερωμα, παντα, ομορφη, ουσιαστικο, παιδια, παμε, ψυχη, ραντεβου, συγκεκριμένο, σειρα, σχολια, φορα, χιουμορ, χρηστος, ωρες, dancing, kai, κομματι, κωσταλας, κωστας, κυριακη, λακης, media, μια φορα, νομικου, πετρελης, σκηνη, θανος πετρελης, θανος, θεοχαρης, υλικο, υπεροχο, χορογραφιες, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα