TvΝέα Live:Ό,τι συμβαίνει στο 2ο live του Dancing with the stars 4(#dwts4) !

21:01 27/10/2013 - Πηγή: TVNea
1:20 Αυτό ήταν και σήμερα.Μετά από πολλές ώρες η δεύτερη εκπομπή έφτασε στο τέλος της με μία Δούκισσα πολύ καλύτερη.Από τον tvmind καλό βράδυ,ένα όμορφο ξημέρωμα,μία σούπερ εβδομάδα και χρόνια πολλά.Ραντεβού την επόμενη Κυριακή και να θυμάστε πως η ζωή είναι σαν το χορό,συνεχίζεται...

1:15 Η χαμηλή βαθμολογία και η έλλειψη ψήφων έφερε την Κωνσταντίνα σε αυτή τη θεση.Μη ξεχνάμε πως στο παιχνίδι ψηφίζουν κυρίως νέοι,που είναι πιθανόν να μην γνωρίζουν τη Κωνσταντίνα.Η Χρύσπα πρέπει να προσπαθήσει και έχει αποδείξει
από το πρώτο live πως μπορεί.Γενικά είχαμε σήμερα ανατροπές...Κάποιοι που ήταν χαμηλά την προηγούμενη φορά ανέβηκαν και φυσικά ίσχυε και το αντίθετο.Το παιχνίδι ουσιαστικά τώρα άρχισε και η μάχη σκληραίνει με την κριτική επιτροπή να είναι υπέρ των παικτών.

1:10 Το ζευγάρι που θα αποχωρήσει είναι η Κωνσταντίνα και ο Διονύσης!

1:09 Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι η Χρύσπα και η Κωνσταντίνα!

1:05 Επιστρέψαμε και η μεγάλη ώρα είναι τώρα!

1:00 Αυτό πρώτη φορά γίνεται!Επί μία ώρα και 5 λεπτά δεν πήγαμε καθόλου σε διαφημίσεις.Είδαμε μονορούφι 5 ζευγάρια και πολλά βίντεο!Λογικό,διότι αν έκαναν τα 2 διαλείμματα που πρέπει να γίνου το σόου θα τελείωνε στις 2.Σε λίγα λεπτά θα μάθουμε ποιο ζευγάρι θα μάθουμε ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει...

12:57 Οι γραμμές μόλις έκλεισαν!Ότι έγινε έγινε!Πάμε να δούμε ένα βίντεο backstage και ερχόμαστε με τα αποτελέσματα!

12:44 Το διαγωνιστικό κομμάτι τελείωσε!Πρώτη είναι η Ευαγγελία Αραβανή και τελευταίος ο Σάκης
Αρσενίου!

12:42 Απίστευτο!Είδαμε σήμερα 7...Συγκέντρωσαν 25 βαθμούς!

12:40 Εξαιρετική χορογραφία και για πρώτη φορά είδαμε σήμερα πραγματικό βαλς.Η Ευαγγελία ήταν αέρινη και τεχνικά άψογη!!

12:33 Τελευταίο ζευγάρι η Ευαγγελία και ο Βλαντιμίρ!

12:30 Η κριτική επιτροπή τους έδωσε τους μέτριους 19 βαθμούς!

12:26 Βελτιωμένο και αυτό το ζευγάρι,υπήρχαν όμως πάρα πολλές ατέλειες που κοστίζουν.

12:21 Συνεχίζουμε με την Ελένη Χατζίδου και τον Γιώργο!

12:20 Πάρα πολύ καλή βαθμολογία!23 βαθμοί.Ένα 5αρι από τον κ.Λάτσιο...

12:19 Επιτέλους κέφι.Λόγω των πολύ παγερών βαθμολογιών σήμερα τα ζευγάρια δεν είναι κεφάτοι.Εδώ έχουμε εξαίρεση.Πολύ καλή τεχνική στα πόδια,ενώ το πάνω κομμάτι του σώματους του Άλεξ είναι αδύναμο.

12:11 Συνεχίζουμε δυναμικά με τον Άλεξ Κάβδα και την Κλώντια Άννα!Για να δούμε...

12:11 18 βαθμούς τους έδωσαν οι κριτές.Κακή βαθμολογία,παρόλο που το ζευγάρι έκανε μια μεγάλη προσπάθεια...

12:09 Υπήρχαν πολλά τεχνικά προβλήματα στα χέρια και στις στροφές.Βέβαια ήταν πολύ καλύτεροι από την προηγούμενη φορά.Η Κωνσταντίνα χαλάρωσε...

12:04 Σειρά έχει η Κωνσταντίνα!!

12:03 23 βαθμοί για το ζευγάρι.Η δεύτερη βαθμολογία μέχρι στιγμής!

12:00 Πολύ βελτιωμένος και ο Ησαίας.Υπήρχε ένταση,ρυθμός και ελάχιστα τεχνικά λάθη.Πάρα πολύ καλός...Μπράβο!

11:55 Συνεχίζουμε με τον τραγουδιστή Ησαίας Ματιάμπα και τη Μαρία Αντιμισάρη

11:46 Μικρό διαφημιστικό διάλειμμα.Απομένουν ακόμα 5 ζευγάρια.

11:44 Πάρα πολύ καλή βαθμολογία.Τέσσερα 6αρια ή αλλιώς 24 βαθμοί.Η Κλέλια ξεχωρίζει και δείχνει ότι φέτος διεκδικεί την πρωτιά!

11:42 Παρά τα διάφορα τεχνικά λαθάκια και φυσικά το γεγονός ότι και εδώ ο χορογράφος ξέφυγε από το βαλς.Υπήρχε συναίσθημα και πολύ καλή εκφραστικότητα.

11:33 Συνεχίζουμε με την Κλέλια Πανταζή και τον Παύλο!Βελτιωμένη στο video backstage...

11:32 Ικανοποιητική η βαθμολογία τους.19 βαθμοί!

11:30 Πολύ βελτιωμένο και αυτό το ζευγάρι.Υπήρχε πολύ εκφραστικότητα και παιδικότητα που σε αυτό το είδος χορού χρειάζεταιΤέλος κατάφερε καλύτερα από όλους να κουνήσει τους γοφούς του.Πολύ καλό αποτέλεσμα....

11:22 Μέχρι στιγμής είναι πρώτη η Μαίρη Συνατσάκη και τελευταίος ο Σάκης Αρσενίου.Συνεχίζουμε δυναμικά με τον Θάνο Καληώρα και τη Φωτεινή!

11:21 Η βαθμολογία τους είναι 20 βαθμοί.Μεγάλες αποκλίσεις στη βαθμολογία.Είδαμε 4 από τον Αλέξη Κωστάλα και 6αρι από την κ.Δανδουλάκη.Καλή σχετικά βαθμολογία...

11:20 Απογοητευμένοι και με αυτό το ζευγάρι η κριτική επιτροπή,πλην της Κάτιας Δανδουλάκη.Χάθηκαν στροφές και υπήρχαν μεγάλα προβλήματα στους ώμους.Πάντως παρατηρήθηκε και εδώ το γεγονός ότι οι χορογράφοι ξεφεύγουν από το χορό που τους έχει ζητηθεί.Πολύ θετική η Κάτια Δανδουλάκη.Λέτε να βάλει καλό βαθμο?

11:11 Συνεχίζουμε με την Κατερίνα Στικούδη και τον Παύλο!

11:10 Πολύ καλή βαθμολογία για τον Λάκη Γαβαλά.19 βαθμοί.Ένα 4αρακι από τον κ.Λάτσιο.Τουλάχιστον απέχει αρκετά από την τελευταία θέση.

11:09 Πολύ μεγάλη βελτίωση από την προηγούμενη εβδομάδα.Κατάφερε να αποδείξει πως δεν είναι ένας ακόμα ¨Τρύφωνας¨!!!

11:01 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε τον Λάκη Γαβαλά και την Αναστασία!

10:45 Υπήρχε και εδώ μια αστοχία που στοίχισε και την υπόλοιπη χορογραφία.Καλός χορός,αλλά μέτρια lift.Υπήρχε εκφραστικότητα,παρά των μεγάλων τεχνικών ελλείψεων.

10:40 17 βαθμούς!Άσχημα τα πράγματα...

10:38 Μετά από αυτό το υπερθέαμα,χάρη στο οποίο μάθαμε ότι η Δούκισσα μιλάει πολύ καλά Αγγλικά έχει σειρά η Χρύσπα με τον Βαγγέλη!

10:28 Επιστρέψαμε και πάμε να απολαύσουμε το μεγαλύτερο θέαμα του κόσμου.Cirque du soleil στη σκηνή του Dancing with the stars!

10:20 Σύντομο διάλειμμα και ερχόμαστε με Χρύσπα και Λάκη Γαβαλά!

10:19 Η βαθμολογία των κριτών είναι 21 βαθμοί.Επιτέλους λίγη καλή βαθμολογία.Είδαμε ένα 6αρι από την κ.Δανδουλάκη.Πρώτη μέχρι στιγμής η Μαίρη!

10:18 Είχαμε προβλήματα χορογραφίας από το Γιούρι,διότι πρόσθεσε στοιχεία τα οποία δεν ταιριάζουν στο βαλς.Όσον αφορά τη Μαίρη ήταν πολύ καλύτερη από την άλλη φορά με πλαστικότητα και εκφραστικότητα!

10:11 Συνεχίζουμε με Μαίρη Συνατσάκη και Γιούρι!!

10:10 Απίστευτο!Είδαμε 3 από τον Γιάννη Λάτσιο.Η συνολική βαθμολογία για Νικολέττα και Σάκη είναι 15.Απίστευτο!!!

10:06 Μπορεί την προηγούμενη φορά να έκαναν ένα καταπληκτικό χορό,όμως εδώ απογοητευτήκαμε.Δεν υπήρχε ένταση και δυναμισμός,ενώ χάθηκαν και πολλά βήματα.Πολλά βήματα πίσω...

9:57 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε τον χορό του Σάκη Αρσενίου!!

9:52 Μετά από αρκετή ώρα πάμε να κάνουμε το πρώτο μας διαφημιστικό διάλειμμα.Αμέσως μετά θα δούμε τον Σάκη Αρσενίου και τη Μαίρη Συνατσάκη!

9:50 Οι βαθμοί τους είναι 20!Όλοι έβαλαν 5αρια.Υπερβολικά αυστηροί θα έλεγα σήμερα πως είναι η κριτική επιτροπή!

9:48 Αέρινη χορογραφία και αισθησιακή.Υπάρχει χημεία ανάμεσα στο ζευγάρι.Τέλος παρατηρήθηκε ένα πρόβλημα με τους ώμους της.

9:41 Η βαθμολογία του ζευγαριού είναι 18 βαθμοί.Τεσσάρια από Κωστάλα και Δανδουλάκη.Έχουμε
ξαναδεί 4?

Υ.Γ Δεν νομίζω ότι του αξίζουν!!!

9:35 Παρόλο το μικρό ατύχημα στην αρχή στη συνέχεια η χορογραφία εξελίχθηκε πολύ ωραία.Υπήρχε ένας έντονος ρυθμός,κέφι.Επίσης ήταν αρκετά εκφραστικός και οι κλωτσιές του ήταν φοβερές.

9:28 Ξεκινάμε αμέσως με τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Άννα Πολύζου!

9:24 Πάμε να υποδεχτούμε τα 14 ζευγάρια μας.Πολύ sexy η Άννα Πολύζο και η Μαρία Αντιμισάρη,ενώ τέλεια είναι τα μαλλιά της Μαίρηης Συνατσάκη. Ιδιαίτερο ντύσιμο και σήμερα για τον Λάκη Γαβαλά.

9:21 Η παρουσιάστρια καλωσόρισε την κριτική επιτροπή,η οποία αισθητά δείχνει ότι αρχίζει το διαγωνιστικό κομμάτι και τα πράγματα δυσκολεύουν!

9:15 Το show μόλις ξεκίνησε με ένα κλασσικό εισαγωγικό videoΔούκισσα Νομικού μας καλησπέρισε με ένα εντελώς διαφορετικό ντύσιμο.Επιτέλους ανέδειξε τα ωραία της πόδια με ένα μίνι ασημι φορεματάκι με πούλιες.Τέλος έχει ξεκάθαρο ίσιο μαλλί.

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 2ο live του Dancing with the stars 4.Έχοντας πλέον γνωρίσει τα 14 ζευγάρια και το πως παρουσιάζει η Δούκισσα και η Ντορέττα θα απολαύσουμε ένα πιο χαλαρό θέαμα.Το άγχος θα υπάρξει τα τελευταία λεπτά,που θα μάθουμε ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει και θα εγκαταλείψει πολύ νωρίς το παρκέ.

Επίσης σήμερα οι τηλεθεατές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα χορευτικό υπερθέαμα, από τους CIRQUE DU SOLEIL ζωντανά στο πλατό! Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα καλλιτεχνών παγκοσμίως, που μάγεψε με το performance του τους θεατές στην απονομή των Βραβείων Oscar το 2012, θα πραγματοποιήσει ζωντανά μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και θα παρουσιάσει αποσπάσματα από τη μεγαλειώδη παράστασή του «DRALION», την οποία το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από 29 Οκτωβρίου έως - 3 Νοεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α.. Πρόκειται για ένα υπερθέαμα που αψηφά τους φυσικούς νόμους και υπόσχεται μία ακόμη συναρπαστική σκηνική εμπειρία, που θα λατρέψουν θεατές κάθε ηλικίας.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στην παρέας μας για τις επόμενες 4 ώρες για να μεταδίδουμε,να σχολιάζουμε και να ανεβάζουμε φωτογραφίες και παρασκήνιο
Keywords
dancing with the stars, live, dancing, stars, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, dancing with the stars, dancing, stars, cirque du soleil, μαίρη συνατσάκη, λακης γαβαλας, δουκισσα νομικου, δουκισσα, video, γοφούς, ώμους, lift, ασημι, performance, oscar, εμφάνιση, oscar 2011, oscar 2011 live, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, oscar 2012, χρονια πολλα, τελος του κοσμου, ντορεττα dancing, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, ελενη, δανδουλακη, βιντεο, ησαιας ματιαμπα, ησαιας, ρυθμος, φωτογραφιες, χημεια, χορος, ωρα, oscar, αγχος, αλεξ, αννα, ασημι, ατυχημα, βαθμολογια, βραδυ, γεγονος, γοφούς, δειχνει, εγινε, ευκαιρια, υπαρχει, ελλειψη, εβδομαδα, εμφάνιση, ευαγγελια, ζευγαρια, ζωη, ειδος, υπηρχαν, λαθη, μαίρη συνατσάκη, μαλλια, μαρία αντιμισάρη, μινι, μικρο, μαρια, ντυσιμο, ξημερωμα, ουσιαστικα, παμε, προβληματα, ραντεβου, συνεχεια, σειρα, σοου, σουπερ, φυσικα, φορα, ωρες, αρσενιου, βηματα, cirque du soleil, ερχομαστε, ιδιαιτερο, κομματι, κωνσταντινα, κυριακη, lift, νομικου, παιχνιδι, ποδια, σκηνη, ώμους, ξεκινησε, χερια, ζευγαρι, performance
Τυχαία Θέματα