Tvnea Live:Ό,τι συμβαίνει στο 12ο live του #Dwts4 !

21:01 12/1/2014 - Πηγή: TVNea

12:55 Αυτό ήταν για σήμερα!Σας ευχαριστούμε πως ήσασταν εδώ και σήμερα.Πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα τέλειο ξημέρωμα και μία απίστευτη εβδομάδα.Ραντεβού την άλλη Κυριακή!!!!!!!!!

12:52 Το Dance τρίο το έχουμε και φέτος.Ματιάμπα μαζί με Λάουρα,Στικουδη μαζί Αραβανή,Κλέλια με Καύδα και Συνατσάκη με Ηλία Βρεττό!Ενισχυμένοι από αυτή τη δοκιμασία είναι Ματιάμπα και Συνατσάκη γιατί και η Λάουρα και ο Ηλίας αντίστοιχα είχαν τεράστιο κοινό!

12:45 Αυτό σημαίνει
ότι γνωρίζουμε την τελική τετράδα.Πανταζή,Ματιάμπα,Συνατσάκη και Στικούδη.Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ.Η Πανταζή σήμερα απέδειξε ότι η κορυφή δεν είναι δεδομένη,ο Ματιάμπα έχει σταθερή πορεία,μία στα πάνω της και μία στα κάτω της είναι η Στικούδη,ενώ η Συνατσάκη πρέπει να έχε μεγάλο κοινό αφού την γλιτώνει συνέχεια.Την άλλη εβδομάδα η μάχη θα είναι πολύ σκληρή.

12:42 Από το σημερινό live του Dancing with the stars αποχωρεί ο Λάκης Γαβαλάς και η Ανστασία Δρακά!

12:40 Προτεινόμενοι είναι η Μαίρη Συνατσάκη και ο Λάκης Γαβαλάς!

12:39 Την άλλη Κυριακή θα είναι εδώ μαζί μας η Κλέλια και ο Παύλος!

12:39 Στην τετράδα μπαίνουν Ησαίας και Μαρία!

12:38 Παραμένει στο παιχνίδι η Κατερίνα και ο Ηλίας!

12:37 Επιστρέψαμε!Η Δούκισσα κρατάει στα χέρια της την κάρτα με τα αποτελέσματα!

12:31 Πάμε στο τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα για απόψε και επιστρέφουμε με τα αποτελέσματα.

12:26 Πραγματικά ο Τόνι μας ανέβασε τη διάθεση στα ύψη.Οι κριτές δείλιασαν να χορέψουν και το φίδι από την τρύπα το έβγαλε η Δούκισσα!

12:13 Οι γραμμές μόλις έκλεισαν.Ό,τι έγινε...έγινε!Σειρά έχει ο Τόνι Σφήνος!

11:57 Σύνολο 40 βαθμοί.Έσκισαν...Να πούμε σε αυτό το σημείο πως είναι πρώτοι,δεύτερος ο Ματιάμπα,τρίτη η Κλέλια,τέταρτη η Συνατσάκη και πέμπτος ο Λάκης Γαβαλάς.

11:54 Πάρα πολύ δυνατή χορογραφία και με ένα πολύ δυνατό σόλο.Υπήρχε έκφραση και αυτοπεποίθηση.Τα χέρια και τα πόδια της ήταν φοβερά.Ό,τι καλύτερο έχουμε δει από αυτούς.

11:46 Επιστρέψαμε!Σειρά έχει η Κατερίνα και ο Ηλίας!

11:38 Σύνολο 32 βαθμοί.Είναι η καλύτερη τους βαθμολογία.

11:36 Πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στο Λάκη.Πέρα από το κέφι,την ενέργεια και τη σκηνική παρουσία που πάντα διαθέτει παρατηρούμε και μία καλή τεχνική και γενικά έναν καλό χορό.Σωστά πόδια και πολύ καλή φυσική αντοχή.Τέλος το σόλο είναι το μεγάλο ατού του.

11:28 Συγκέντρωσαν 36 βαθμούς.Δεν πήγε καλά η Μαίρη.Έπεσε κάτω και από Ματιάμπα και από Πανταζή.Δύσκολα τα πράγματα για τη Μαίρη!

11:25 Πολύ καλά λόγια λένε οι κριτές.Γερή έκφραση και ενέργεια.Σε δύο σημεία το έχασαν,το σόλο της αρκετά εύκολο και τα πόδια της ήταν αρκετά τεντομένα.Σε αυτό που έχει βελτιωθεί η Μαίρη Συνατσάκη είναι η σκηνική της παρουσία.

11:20 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε τι θα καταφέρουν η Μαίρη Συνατσάκη με το Γιούρι!

11:11 Πάμε σε διαφημιστικό διάλειμμα και ερχόμαστε με Μαίρη Συνατσάκη και Λάκη Γαβαλά!

11:07 Πολύ καλός.Δυνατή χορογραφία.Κέφι,ενέργεια,έκφραση και δύσκολο σόλο είχε ο Ησαίας.Τέλος η τεχνική τους ήταν άψογη!

11:00 Συνεχίζουμε με Ησαία Ματιάμπα και Μαρία Αντιμισάρη!

10:59 Συγκέντρωσαν το απόλυτο!Τέσσερα 10αρια.Απίστευτο...

10:57 Πολύ καλή προσπάθεια.Ήταν πολύ καλή χορογραφία,η διπλή της πιρουέτα της βγήκε,όμως το σόλο της δεν εντυπωσίασε τον κ.Κωστάλα.Αντίθετα η κ.Γκαλένα έχει άλλη άποψη,λέγοντας πως έχει κάνει σήμερα την καλύτερη της χορογραφία.Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται Λάτσιος και Δανδουλάκη.

10:50 Ξεκινάμε με το δεύτερο διαγωνιστικό μας μέρος.Κλέλια Πανταζή και Παύλος στη σκηνή!

10:48 Πολύ όμορφο τάνγκο.Η Ελεονώρα άξιζε να κάτι παραπάνω στο δεύτερο dancing.Τέλος να σημειώσουμε πως έχει αδυνατίσει αρκετά.

10:40 Επιστρέψαμε και ερχόμαστε με Ελεονώρα Μελέτη,η οποία επιστρέφει μετά από περίπου 2,5 χρόνια!

10:33 Συγκέντρωσαν 35 βαθμού.Ισοβαθμία με Ματιάμπα και Στικούδη.Πρωτελευταία η Κλέλια και τελευταίος ο Γαβαλάς.Μήπως τα πράγματα είναι δύσκολα για την Κλέλια?Θα δείξει...

10:28 Υπήρχε ροή στη χορογραφία,καλή στάση σώματος και κεφαλιού αν και σύμφωνα με τη Γκαλένα θα έπρεπε να έχουν προσθέσει κάποια βασικά βήματα και λάθος κατευθύνσης στα πόδια της σε δύο σημεία.Εντελώς αντίθετη γνώμη για άλλη μία φορά έχει ο Αλέξης Κωστάλας.Επισήμανε λάθος κλείσιμο και πολλά τεχνικά λάθη,ωστόσο του άρεσε η έκφραση τους.

10:23 Πάμε στο τελευταίο ζευγάρι για το πρώτο διαγωνιστικό μέρος.Κατερίνα Στικούδη και Ηλίας Μπούτσης!

10:21 Συγκέντρωσαν 30 βαθμούς.Πήραν δύο 8αρια.Συγκέντρωσαν την καλύτερη τους βαθμολογία.

10:18 Πολύ κέφι,καλός ρυθμός,πολύ γερές φιγούρες,τέλειο lift και πολύ δυνατή έκφραση.Προβλάματα εντοπίστηκαν στις στροφές.

10:00 Επιστρέψαμε!Σειρά έχει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιούρι!

9:55 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε!

9:53 Συγκέντρωσαν 35 βαθμούς.Καλύτερα από την Κλέλια,όμως το 8αρι της Γκαλένα τη τσούζει τον Ησαία.

9:51 Αρκετά πεσμένους τους βρίσκει ο Λάτσιος και η Δανδουλάκη.Εξαιρετική προσπάθεια τόνισε
ότι έκαναν η Γκαλένα,αλλά είχαν προβλήματα στις στροφές τους.Πλαστικότητα είδε η Δανδουλάκη,κάτι που δεν είδε ο Κωστάλας,ο οποίος βέβαια εκτιμά αρκετά το κέφι τους

9:44 Για να δούμε τι θα κάνει ο Ησαίας Ματιάμπα και η Μαρία Αντιμισάρη!

9:43 Σύνολο 33 βαθμοί για τα δεδομένα τους.Τρία 8αρια.Κακή αρχή κάναμε...Κούκλα η Ντορέττα!

9:41 Καλή τεχνική,καλή έκφραση,ωστόσο δεν υπήρχε αριστοκρατική αύρα.Ο κ.Λάτσιος τους βρήκε σχετικά αδύναμους σήμερα χωρίς καλή ροή.Αντίθετος σε όλα αυτά ο κ.Κωστάλας.Η Δανδουλάκη τους βρίσκει απλά καλούς.

9:33 Για να ξεκινήσουμε!Πρώτο ζευγάρι η Κλέλια και ο Παύλος!

9:32 Έβρισε και η Δούκισσα,μας περιμένει και μία έκπληξη στο τέλος της βραδιάς και δυστυχώς η μόνη η σέξι παρουσία σήμερα είναι η Μαρία Αντιμισάρη!

9:29 Ρε παιδιά τι συμβαίνει σήμερα με τις μπηχτές?E εντάξει έχει ο Λάτσιος δεν ήταν πέρυσι η Δούκισσα και η πρώτη χορεύτρια.

9:27 Ανανεωμένη υπερβολικά η Κάτια Δανδουλάκη(αν καταλαβαίνετε τι εννοώ)-της πέταξε και μπηχτή η Δούκισσα!Η Γκαλένα είναι απλή,ενώ οι άνδρες της επιτροπής βρίσκονται στα κλασσικά τους.

9:22 Το show μόλις άρχισε!Η Δούκισσα Νομικού μας καλοσώρισε μέ ένα άσπρο παντελόνι και ένα άσπρο-μπλε μπλουζάκι με πολύ βαθύ ντεκολτέ.

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 12o live του Dwts4.Έχουν μείνει πλέον στο παιχνίδι 5 ζευγάρια.Το φαβορί αποτελεί η Κλέλια Πανταζή,ενώ Συνατσάκη και Ματιάμπα παίζουν δυνατά.Η Κατερίνα Στικούδη είναι μία σκάλα κάτω,ενώ ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται πως στη ψηφοφορία του κοινού χτυπάει πολύ υψηλές θέσεις.Ποιος θα φύγει σήμερα?Γαβαλάς η Στικούδη λένε τα στοιχήματα.

Το 12ο live φέρνει ακόμα μια φορά ξεχωριστές εκπλήξεις στους τηλεθεατές! Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη σκηνή του show και μας χαρίζει ένα ξεχωριστό αργεντίνικο Tango, αλλά και ο Tonis Sfinos, για πρώτη φορά στο DANCING WITH THE STARS, πραγματοποιεί μια εμφάνιση… έκπληξη!
Αυτή την Κυριακή έρχεται η πιο κρίσιμη αναμέτρηση για τους συμμετέχοντες. Όλοι οι παίκτες θα διαγωνιστούν σε δύο χορογραφίες. Στο Jive και στο Cha Cha Cha οι άντρες και στο Foxtrot και Cha Cha Cha οι γυναίκες. Επίσης για πρώτη φορά στο DANCING WITH THE STARS στην Ελλάδα, οι celebrities δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε κάτι νέο, που δεν τους έχουμε ξαναδεί...

Μείνετε συντονισμένοι στο tvnea για πολλά σχόλια,αναμετάδοση,φωτογραφίες και παρασκήνιο!
Keywords
tvnea, live, tvnea, dancing with the stars, λακης γαβαλας, μαίρη συνατσάκη, δουκισσα νομικου, ελεονωρα μελετη, dance, σημαίνει, dancing, stars, δουκισσα, lift, dwts4, ψηφοφορία, tango, ελλαδα, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, αποτελεσματα, δανδουλακη, δυνατα, ησαιας ματιαμπα, γνωμη, ευχες, ησαιας, ρυθμος, φυσικη, φωτογραφιες, dancing with the stars, αξιζε, απιστευτο, απλα, αυρα, αυτοπεποιθηση, βαθμολογια, γαβαλας, δευτερο, δυστυχως, εγινε, ευκολο, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, επρεπε, ερχεται, ζευγαρια, ιδιο, λαθη, λαθος, λαουρα, λογια, μαίρη συνατσάκη, μηκος, μηκος κυματος, μπλε, μαρια, νυχτα, ξημερωμα, παντα, ομορφη, παιδια, παμε, ροη, προβληματα, ραντεβου, τανγκο, συνεχεια, σχολια, τονι, τρια, τριτη, φορα, ψηφοφορία, αντρες, ασπρο, dance, βηματα, μπηχτη, dancing, ερχομαστε, κωσταλας, κυριακη, λακης, lift, μεινει, μελετη, μια φορα, νομικου, stars, παυλος, παιχνιδι, ποδια, σημαίνει, σκηνη, tango, θεσεις, χερια, χορογραφιες, ζευγαρι
Αναζητήσεις
tvnea live dwts 12/1/2014
Τυχαία Θέματα