Tvnea Live:Δείτε ποιο ζευγάρι κέρδισε την ασυλία και δεν θα αποχωρήσει στο ενδέκατο live του «Dancing with the stars 4»!

21:00 29/12/2013 - Πηγή: TVNea

12:44 Αυτό ήταν η τελευταία αναμετάδοση που κάναμε για το 2013.Παρόλο που σήμερα η μέρα ήταν γιορτινή αρκετός κόσμος ήταν εδώ συντονισμένος στο live event του tvnea.Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Κυριακή,το πρώτο δηλαδή live event του 2014.Από τον tvmind πολλές ευχές για μία όμορφη νύχτα,ένα υπέροχο ξημέρωμα,μία τέλεια εβδομάδα και μία super εβδομάδα.

12:35
Αυτό ξεκουράσει το συγκεκριμένο ζευγάρι,ωστόσο αυτό δεν θα διαρκέσει πολύ αφού σε 2 εβδομάδες μπαίνουν κανονικά στο παρκέ σε κλίμα ανταγωνισμού.Η Μαίρη Συνατσάκη πρέπει να αποδείξει ότι τα δύο τελευταία live που δεν πήγε καλά ήταν τυχαία.Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς κινδυνεύει πιο πολύ από ποτέ.

12:32 Στην 5αδα μπαίνει αυτόματα η Κλέλια Πανταζή και ο Παύλος!Το άξιζαν...

12:30 Έχουνε μείνει δύο ζευγάρια.Η Κλέλια Πανταζή και ο Ησαίας Ματιάμπα!

12:30 Επίσης την ασυλία δεν θα πάρουν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Κατερίνα Στικούδη!

12:28 Νικητές της αποψινής βραδιάς δεν είναι η Μαίρη Συνατσάκη,αλλά ούτε ο Λάκης Γαβαλάς.

12:28 Πάμε να δούμε ποιο ζευγάρι θα πάρει την ασυλία!

12:22 Πάμε σε ένα τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με τα αποτελέσματα.

12:16 Οι γραμμές μόλις έκλεισαν!Ό,τι ψηφίσατε...ψηφίσατε...

12:15 Ο καλύτερος λόγος που ακούσαμε σήμερα ήταν αυτός του Λάκη Γαβαλά!

12:04 Η δεύτερη δοκιμασία ανέτρεψε τα δεδομένα.Η Στικούδη από την πρώτη θέση πέρασε στην τρίτη.Ο Ματιάμπα από την τρίτη πέρασε στη δεύτερη,ενώ ο Μουρούτσος από την τρίτη στην τέταρτη.Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει το κοινό.

12:00 Συγκέντρωσαν 37 βαθμοί.Μπήκε για φέτος το πρώτο 10αρι.

11:56 Ό,τι καλύτερο έχουμε δει.Μπράβο!Ένα θέαμα που κόβει την ανάσα.Δεν μπορεί κάποιος να περιγράψει με λόγια αυτό που είδαμε.Απλά μπράβο!!

11:37 Η συνολική βαθμολογία της πρώτης ομάδας είναι 34 βαθμοί.Δύο 8αρια και δύο 9αρια.Αυτή η
βαθμολογία θα προστεθεί στον καθέναν χωριστά.Μένει να δούμε και την άλλη ομάδα μετά τις διαφημίσεις.

11:35 Καλή ιδέα.Δυνατή έναρξη και φινάλε.Το μεγάλο πρόβλημα ήταν στο συγχρονισμό.Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε λαθάκια που στέρησε κάποια πράγματα γενικότερα από την ομάδα,ωστόσο προσπάθησε αρκετά.

11:24 Επιστρέψαμε!Πάμε να υποδεχόμαστε την πρώτη ομάδα(Γαβαλάς,Στικούδη,Μουρούτσος)

11:10 Ήταν καταπληκτική,για τόσο λίγο καιρό προετοιμασίας.Να σας θυμίσουμε πως φέτος ήταν να βρίσκεται στην εκπομπή ως παίκτρια,αλλά προφανώς υπήρχαν άλλου είδους προβλήματος με τη σειρά που συμμετέχει στο Mega.Ο Γιάννης Λάτσιος ωστόσο της έκανε ανοιχτή πρόταση για του χρόνου και εκείνη προφανώς θα την αποδεχτεί.

11:01 Στην επόμενη κατηγορία έχουμε δύο ομάδες.Την Κλέλια,τον Ησαία και τη Μαίρη.Η δεύτερη ομάδα αποτελείται από τον Λάκη,την Κατερίνα και τον Μιχάλη!

11:00 Συγκέντρωσαν 36 βαθμοί.Πρωτιά και ισοπαλία με την Κατερίνα Στικούδη.Παίζει όμως ρόλο και το κοινό,αλλά το dance τριο.

10:58 Πήγαν εξαιρετικά.Κακή παύση έκαναν,όμως μεταξύ τους είχαν θεατρικότητα(παιχνιδιάρικη διάθεση).

10:51 Επιστρέψαμε!Πάμε στο τελευταίο ζευγάρι για τον πρώτο γύρο.Κλέλια Πανταζή και Παύλος!!(Μάχη με τη Στικούδη)

10:41 Πάμε σε διαφημίσεις και ερχόμαστε με Κλέλια Πανταζή,Νικολέττα Καρρά από τα ¨Με τα παντελόνια κάτω¨ και το Dance τρίο¨.

10:40 Οι κριτές τους χάρισαν 35 βαθμοί.Δυστυχώς η Δανδουλάκη τους έφαγε και έβαλε 8!

10:38 Πολύ ωραία χορογραφία με εξαιρετική σκηνοθεσία.Υπήρχε συγχρονισμός,κέφι και ενέργεια.Υπήρξε μόνο μία τεχνική από την Γκαλένα,ότι δηλαδή το σώμα από τη μέση και πάνω στο συγκεκριμένο χορό.Τέλος είναι άξιοι που χόρεψαν σε όλη τη χορογραφία και δεν προσπάθησαν να τη γλιτώσουν με μεγάλες παύσεις.

10:31 Πάμε να δούμε πως μετά από δύο ζευγάρια με ατυχίες θα χορέψει ο Ησαίας Ματιάμπα και η Μαρία Αντιμισάρη!

10:29 Συγκέντρωσαν 35 βαθμοί.Τους τα χάλασε ο Λάτσιος με το 8αρι!

10:28 Είχαμε και εδώ μια ατυχία,αφού έπεσαν και οι 2,αλλά ήταν σχετικά μικρή.Ωστόσο η απόδοση τους ήταν εξαιρετική.Τα πόδια τους ήταν άπταιστα,ενώ οι εναλλαγές ρυθμού ήταν εξαιρετικές.Μάλλον μόνο ο κύριος Λάτσιος θα μετρήσει την αστοχία.

10:20 Συνεχίζουμε με τον Μιχάλη Μουρούτσο και την Άννα Πολύζου!

10:17 Η βαθμολογία παγερή.Συγκέντρωσαν 28 βαθμοί!Τουλάχιστον πέρασαν το Λάκη Γαβαλά!

10:13 Δυστυχώς το έχασαν!Από τα μέσα της χορογραφίας έπαθαν σεντόνι,όμως το καλό είναι ότι το πρώτο μισό τους βγήκε.Αυτοσχεδίασαν μετά και δεν τους βγήκε.Κρίμα...

10:06 Συνεχίζουμε με Μαίρη Συνατσάκη και Γιούρι!

9:58 Πάμε σε ένα σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με Μαίρη Συνατσάκη,Ησαία Ματιάμπα και Μιχάλη Μουρούτσο!

9:56 Πήραν την καλύτερη τους βαθμολογία αλλά και την καλύτερη από όλα τα ζευγάρια για φέτος.36 βαθμοί ή αλλιώς τέσσερα 9αρια.

9:55 Υπήρχαν αρκετά τεχνικά ζητήματα κυρίως στις παύσεις.όμως η έκφραση και η κίνηση τα σώζει.Η έναρξη από το green room είχε ενδιαφέρον.Τέλος η Κατέρίνα ήταν αρκετά λυμένη και ξελαφρωμένη.

9:48 Πόσο κακά εκτελεσμένο το έμμεσο διαφημιστικό που έκαναν.Αυτά χαλάνε όλη τη μαγεία του σόου.Θα μου πείτε είναι λεφτά...

9:47 Για πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει η Κατερίνα Στικούδη και ο Ηλίας Μπούτσης.Θυμίζουμε πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ασυλία.

9:46 Συγκέντρωσαν 26 βαθμοί.Άσχημη βαθμολογία και απίθανη η ασυλία.

9:44 Καλή προσπάθεια,όμως τουλάχιστον σε 3 σημεία έχασαν τα βήματα και το ρυθμό.Τέλος παρόλο αυτά μετέφεραν την ενέργεια και το κέφι τους και αυτό τους δίνει αρκετούς πόντους.

9:35 Ξεκινάμε δυναμικά με το Λάκη Γαβαλά και την Αναστασία Δρακά!

9:31 Η έκπληξη ήταν ότι σήμερα δεν θα υπάρχει αποχώρηση.Το σημαντικό της βραδιάς είναι μόνο ότι ο πρώτος δεν θα έχει άγχος καθόλου την επόμενη εβδομάδα,αφού θα μπει αυτόματα στην 5αδα.Θα έχει όμως σήμερα ενδιαφέρον καθόλου για το Λάκη Γαβαλά,αφού και δεν θα υπάρχει αποχώρηση και αποκλείεται να βγει και πρώτος για να πάρει ασυλία?

9:27 Η Κατερίνα Στικούδη και η Κλελια Πανταζή είναι σήμερα πιο sexy από ποτέ.Η Συνατσάκη θα μπορούσε να είναι σε ένα τόσο σημαντικό live ενδυματολογικά καλύτερα.Ο Λάκης Γαβαλάς πάντα μέσα στην εγωκεντρικότητα,ενώ Ματιάμπα και Μουρούτσος στα κλασσικά.

9:24 Η κριτική επιτροπή μας εύχεται χρόνια πολλά και οι μπηχτές ανάμεσα σε Δούκισσα και Λάτσιο χτυπάνε κόκκινα.

9:18 Η Δούκισσα Νομικού μας καλοσώρισε με μία μακριά διαστημική τουαλέτα.Σήμερα κρύβει και στήθος και πόδια.Το μαλλί της όπως πάντα είναι υπερπαραγωγή!

9:16 Το πρωτοχρονιάτικο live του Dwts μόλις ξεκίνησε και από ότι μάθαμε μέσα από το live streaming μέσα στη σημερινή βραδιά περιμένει τα ζευγάρια μία έκπληξη που ούτε τη φαντάζονται.

9:00 Σε λίγα λεπτά ξεκινά το 10o live του Dwts4.Έχουν μείνει πλέον στο παιχνίδι 6 ζευγάριαΈχουμε
περάσει μέσα του παιχνιδιού και τα πράγματα έχουν αγριέψει αρκετά.Η Ευαγγελία Αραβανή που ήταν το μεγάλο φαβορί του show αποχώρησε και τίποτα πια δεν θεωρείται δεδομένο.Αφού παράλληλα και η Μαίρη Συνατσάκη που ήταν το δεύτερο φαβορί ήταν την προηγούμενη εβδομάδα προτεινόμενη όμως κατάφερε και σώθηκε.Η Κατερίνα Στικούδη και η Κλέλια Πανταζή παίζουν πλέον πολύ δυνατά.Ο Ησαίας Ματίάμπα και ο Μιχάλης Μουρούτσος σταθερά προσπαθούν να μείνουν όλο και περισσότερο στο παιχνίδι χωρίς να διεκδικούν την πρώτη θέση.Τέλος ο Λάκης Γαβαλάς έκανε την μεγάλη έκπληξη και κοντεύει να ξεπεράσει και το ρεκόρ του Τρύφωνα.Δύσκολο να γλιτώσει και σήμερα,εκτός και αν στα τηλεφωνήματα βγει στις πρώτες δύο θέσεις.

Σε αυτό το Live τα ζευγάρια μας καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό! Γιατί όποιος από τους συμμετέχοντες αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία, κερδίζει ασυλία για το επόμενο Live, στις 5 Ιανουαρίου.

Ακόμα, οι διπλοί χοροί για τους παίκτες… ξεκινούν! Πρώτος χορός θα είναι το Quickstep, για τους άντρες και η Salsa, για τις γυναίκες. Δεύτερος, ένα team Paso Doble. Σ’ αυτό τα 6 ζευγάρια θα χωριστούν σε δύο ομάδες, που θα αποτελούνται από τρεις παίκτες και θα βάλουν τα δυνατά τους, για να κερδίσουν όσους περισσότερους πόντους μπορούν!

Το διάσημο Latvian National Opera Ballet χορεύει στο πλατό αποσπάσματα από τη γιορτινή παράσταση «Καρυοθραύστης» που ανεβαίνει στο Θέατρο Βadminton και μαγεύει θεατές κάθε ηλικίας. Αλλά και η Νικολέττα Καρρά, έρχεται ως guest, για πρώτη φορά στο DANCING WITH THE STARS και παρουσιάζει μια μοναδική χορογραφία.

Το tvnea θα είναι εδώ και σήμερα για αναμετάδοση,σχόλια,παρασκήνιο,κριτική και φωτογραφικό υλικό.Καλή διασκέδαση σε όλους και μείνετε συντονισμένοι.
Keywords
dancing with the stars, tvnea, live, dancing, stars, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, tvnea, stars, ζευγαρι, μαίρη συνατσάκη, λακης γαβαλας, δουκισσα νομικου, live streaming, super, συγκεκριμένο, mega, dance, green, room, δουκισσα, Πρωτοχρονιά, dwts, dwts4, team, paso, opera, θεατρο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , Ινδικοί χοροί, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Καλή Χρονιά, χρονια πολλα, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, δανδουλακη, paso, δυνατα, ησαιας ματιαμπα, ευχες, ησαιας, σημερινη, χορος, ψαρια, dancing with the stars, dwts, mega, opera, αγχος, αννα, απλα, απταιστα, ατυχια, βαθμολογια, εβδομαδες, βραδια, βρισκεται, γαβαλας, δεδομενο, δευτερο, δυστυχως, υπαρχει, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, ερχεται, ευαγγελια, ζευγαρια, ιδεα, υπηρχαν, κινηση, κλιμα, λεφτα, λογια, μαγεια, μαίρη συνατσάκη, μακρια, μαρια, νυχτα, ξημερωμα, ομαδα, παντα, ομορφη, παμε, πιο πολυ, ραντεβου, ρεκορ, ρολο, συγκεκριμένο, σειρα, σκηνοθεσια, σωμα, σοου, σχολια, τριτη, φορα, green, αντρες, ασχημη, super, dance, βηματα, μπηχτες, dancing, ερχομαστε, live streaming, κυριακη, λακης, μεινει, νομικου, room, ομαδες, παιχνιδι, ποδια, team, θεσεις, υλικο, υπεροχο, ξεκινησε
Τυχαία Θέματα