TvNea Live:Αποχώρησε ο Κώστας Κρομμύδας!

21:01 23/12/2012 - Πηγή: TVNea
12:55 Ελπίζουμε αυτές τις 3,5 ώρες να σας κρατήσαμε πάρα πολύ καλή συντροφιά!Ραντεβού με το Dwts την επόμενη Κυριακή,η οποία θα είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς.Από τον tvmind πολλές ευχές,για ένα υπέροχο ξημέρωμα,μια τέλεια εβδομάδα και φυσικά Καλά Χριστούγεννα!!! Οχχχχχχ!Άρχισε ο Τηλεκύβος!!!

12:51 Πολλές εκπλήξεις είχαν τα σημερινά αποτελέσματα!1ον Δεν άξιζε να αποχωρήσει ο Κώστας!2ον Η Βάσια Τριφύλλη
πρέπει να έχει πάρα πολύ κόσμο,για να τη ψηφίζει,ώστε να σωθεί από τη σημερινή βαθμολογία.3ον Και η Έλενα Παπαβασιλείου τα πήγε αρκετά καλά αφού ήταν στις τελευταίες θέσεις!Και 4ον ο Νίκος Αναδιώτης στην βαθμολογία των κριτών ήταν τριτος και ξαφνικά βρέθηκε στις 2 τελευταίες θέσεις!!!

12:47 Το ζευγάρι,το οποίο θα αποχωρήσει είναι ο Κώστας Κρομμύδας και η Άννα Πολύζου!

12:46 Προτεινόμενοι είναι ο Νίκος Αναδιώτης και ο Κώστας Κρομμύδας!!!

12:45 Την επόμενη φορά θα απολαύσουμε την Έλενα Παπαβασιλείου(έκπληξη) και τον Σπύρο Σούλη !!!

12:43 Στο show παραμένει η Κέλλυ Κελεκίδου,ο Ηλίας Βρεττός και ο Γιώργος Τσαλίκης!!

12:42Dwts παραμένουν η Λάουρα Νάργιες,η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Βάσια Τριφύλλη(έκπληξη)!!

12:41 Δεν έχει video backstage και πάμε κατευθείαν στα αποτελέσματα!!!

11:33 Πάμε στο τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με το backstage της προηγούμενης εβδομάδας και φυσικά τα αποτελέσματα!

12:26 Πολύ ωραία δουλεία από όλους!(Η Μπουλέ και εδώ πρώτη μούρη)

12:23 Πάμε τώρα να απολαύσουμε την ομάδα του fame!!!!

12:22Πολύ μου αρέσει η νέα στήλη με τα tweets!

12:12 Χόρεψαν όλα τα ζευγάρια μας!Στην πρώτη θέση είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Ηλίας Βρεττός,ενώ τελευταία είναι η Βάσια Τριφύλλη και προτελευταία είναι η Έλενα Παπαβασιλείου!!!!Για να δούμε...

12:10 Η βαθμολογία τους είναι 38 βαθμοί(τρια 8αρια)!Είναι η καλύτερη τους βαθμολογία!Μπράβο παιδιά!!!

12:08 Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ζευγαριού.Γρήγορη εκτέλεση και καλός ρυθμός.Τέλος,όπως είπε και η Γκαλένα επέστρεψε ο βασιλιάς των lift!Εγώ θα τους βάλω ένα 8αρι!

11:58Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με την κριτική του ζευγαριού,τη βαθμολογία του,αλλά και το guest που θα κάνει η ομάδα του Fame!Και φυσικά σε λίγη ώρα θα μάθουμε ποιο ζευγάρι αποχωρεί από το 6ο live του Dwts!!

11:53 Πάμε στο τελευταίο ζευγάρι,το οποίο είναι ο Νίκος Αναδιώτης και η Αναστασία!!

11:52 Η βαθμολογία τους είναι 31 βαθμοί(Η Δανδουλάκη έβαλε 7)!Φυσικά υπήρχε και η ποινή και η βαθμολογία τους τελικά είναι 29 βαθμοί!

11:50 Αφού ενημερωθήκαμε,για το ότι το ραβδάκι,που κρατούσε η Βάσια θα δοθεί στην κόρη του Κρομμυδά και ότι η γούνα της είναι οικολογική,οι κριτές άρχισαν να κρίνουν.Τσαχπινιά και θεατρικότητα υπήρχε,αλλά φυσικά όχι και τεχνική.Πολλά βήματα χάθηκαν.Από εμένα ένα 6αρι!

11:42 Σειρά έχει η Βάσια Τριφύλλη,η οποία σήμερα έχει 2 βαθμούς μείον!

11:34 Πάμε σε ένα ακόμα διάλειμμα και επιστρέφουμε με τη Βάσια Τριφύλλη και το Νίκο Αναδιώτη!

11:32 Η βαθμολογία τους είναι 36 βαθμοί.Ο Λάτσιος έβαλε 8!Μέχρι στιγμής περνάνε 4 ζευγάρια!

11:31 Είδαμε μια πολύ καλή χορογραφία,με πολύ συναίσθημα.Καλός ρυθμός και φυσικά αρκετά καλή τεχνική.Εγώ θα βάλω ένα 8αρι!
11:20Πάμε να απολαύσουμε τη Λάουρα Νάργιες στο στοιχείο της!!

11:18 Η βαθμολογία των κριτών είναι 37 βαθμοί.Η καλύτερη του...μέχρι στιγμής!!!

11:14 Μια πολύ χιουμοριστική χορογραφία,χωρίς βέβαια να γελοιοποιήσουν την ινδική παράδοση!Επιπρόσθετα,αξίζει να σημειωθεί,ότι ο ρυθμός τους είναι πολύ καλός!Εγώ θα βάλω ένα 8!

11:07 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε τον ινδικό χορό του Γιώργου Τσαλίκη και της Έμιλυς!!!

11:00 Πάμε σε διαφημίσεις και επιστρέφουμε με τον Γιώργο Τσαλίκη να χορεύει Bollywood και τη Λάουρα Νάργιες hip hop!!

10:57 Η βαθμολογία των κριτών είναι 42 βαθμοί.Μπήκαν τα 2 πρώτα 9αρια(δεν περίμενα ότι σήμερα θα μπει το 9)!Η Ντορέττα έχει ξεφύγει με διαφορά.Μπράβο!!!!

10:54 Έπειτα από αρκετές ζωηρές χορογραφίες...είδαμε και μια αργή και ρομαντική.Για άλλη μια φορά τα παιδιά κυριολεκτικά έσκισαν!Από εμένα ένα 8!

10:47 Σειρά έχει η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Παύλος,οι οποίοι θα χορέψουν pole dancing!

10:45 Η συνολική τους βαθμολογία είναι 35 βαθμοί.Όλοι έβαλαν 7!Άξιζαν ρε παιδιά κάτι καλύτερο!Ε?

10:43 Απολαύσαμε μια απολαυστική χορογραφία!Πολύ κέφι,ρυθμό,έκφραση,θεατρικότητα και γρηγοράδα.Είναι η καλύτερη του φορά!Αν και με μία μικρή πτώση στο lift!Εγώ θα τους βάλω ένα 8!!!Α και κάτι άλλο...Η Μαρία είναι κούκλα!!!

10:35 Επιστρέψαμε και πάμε να δούμε τον Σπύρο Σοούλη και τη Μαρία Αντιμισάρη σε ένα πολύ ωραίο χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

10:25 Η βαθμολογία τους είναι 35 βαθμοί.Έβαλαν όλοι 7!Μέχρι στιγμής στην τελευταία θέση είναι η Έλενα Παπαβασιλείου!Πάμε στο 2ο διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Σπύρο Σούλη!!!

10:21 Μια ωραία εκτελεσμένη χορογραφία,με πολύ κέφι,αλλά όχι καλή τεχνική.Σε γενικές γραμμές ήταν αρκετοί καλοί.Εγώ θα βάλω ένα 7!

10:14 Πάμε να απολαύσουμε την Κέλλυ Κελεκίδου,έχοντας στη χορογραφία της 4 lift!

10:13 Τα παιδιά συγκέντρωσαν 40 βαθμοί,βάζοντας όλοι οι κριτές 8!Μέχρι στιγμής είναι το μεγαλύτερο ρεκόρ του show

10:12 Τα παιδιά χόρεψαν αρκετά καλά!Από τις ελάχιστες φορές,που δεν έγιναν καθόλου λάθη!Η τεχνική τους ήταν πολύ καλή.Αξίζει να σημειωθεί,ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει πολύ χημεία!Από εμένα ένα 8!

10:05 Επιστρέψαμε στο γιορτινό live του Dwts!Πάμε στον Ηλία Βρεττό και την Άννα Κλώντια Στόγια!

9:56 Μεγάλο ήταν το πρώτο μέρος και είναι καιρός να πάμε στο πρώτο μας διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτάκια με την Κέλλυ Κελεκίδου και τον Ηλία Βρεττό.

9:55 Η κριτική επιτροπή τους έδωσε 34 βαθμοί.Η Δανδουλάκη έκανε την ανατροπή και έβαλε 6,ενώ ο Φωκάς έκανε λάθος στη ρακέτα!

9:52 Μια γρήγορη χορογραφία,με πολλές εναλλαγές,πολλά lift,αρκετές φιγούρες,καλή θεατρικότητα,κέφι και ρυθμό.Άρχισαν οι διαφωνίες,μεταξύ των κριτών.Ο Ευαγγελινός υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε καλή ροή,ενώ ο κύριος Λάτσιος το αντίθετο.Εγώ θα βάλω ένα 7!!

9:44 Σειρά έχει η Έλενα Παπαβασιλείου και ο Ηλίας!

9:43 Η βαθμολογία τους είναι 35 βαθμοί!Όλοι 7!!!

9:40 Είδαμε ένα πολύ ωραίο freestyle!Ξεκινήσαμε πολύ χλιαρά,αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα ζωντάνεψαν αρκετά!Το lift δυστυχώς δεν πέτυχε!Μεγάλη υποκριτική υποκριτική ικανότητα και από τους 2!Από εμένα ένα 7αρι!!!

9:35 Χωρίς να κατεβούν τα ζευγάρια στη σκηνή,αλλά με μια απλή σύνδεση από το gren room θα ξεκινήσουμε το διαγωνιστικό μας μέρος.Ξεκινάμε με τον Κώστα Κρομμύδα και την Άννα Πολύζου!!

9:33 Οι γραμμές μόλις άνοιξαν!Για να δούμε....!

9:26 Σήμερα το show είναι γιορτινό και φαίνεται από παντού.Πάμε να απολαύσουμε το εθνικό θέατρο της Κίνας,βλέποντας ένα διαφορετικό είδος χορού από τα καθιερωμένα!!

9:23 Ξεκινήσαμε!Η Ζέτα Μακρυπούλια μας υποδέχτηκε από άλλη είσοδο,φορώντας ένα μακρύ σκούρο μπλε φόρεμα!Ίσως είναι από τις καλύτερες εμφανίσεις της.Χρόνια Πολλά στο Φωκά Ευαγγελινό!

9:00 Καλησπέρα σας!Σε λίγα λεπτά το 6ο live του Dwts θα αρχίσει και το tvnea θα μεταφέρει,θα σχολιάζει και θα βαθμολογεί τα πάντα.Μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει 3 γυναίκες,η Νικολέττα Ράλλη,η Μαριάντα Πιερίδη και η Βάνα Μπάρμπα και ένας άνδρας,ο Γιάννης Αιβάζης.Σήμερα η Βάσια Τριφύλλη θα είναι 2 βαθμούς κάτω και αυτό κάνει την κατάσταση ιδιαίτερα κρίσημη για την ίδια,ενώ guest θα κάνει το διάσημο musical «Fame»(Μπουλέ,Demy και άλλοι πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες!!!.Οι αγαπημένοι celebrities, μας εύχονται καλές γιορτές και μας βάζουν στον ρυθμό των Χριστουγέννων. Σε αυτό το special Xmas live, οι διάσημοι διαγωνιζόμενοι ακολουθούν τις μελωδίες χριστουγεννιάτικων τραγουδιών και εκτελούν χορογραφίες από διάφορα είδη ballroom.Περιμένουμε τα σχόλια σας!!! Καλή σας διασκέδαση...

-ZΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ FACEBOOK,KANONTAΣ ΑΠΛΑ 'LIKE' ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ.

κάνουμε

-...ΚΑΙ TWEETING ΕΔΩ #DWTS3
Keywords
tvnea, live, tvnea, κωστας, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ελενα παπαβασιλειου, ντορετα παπαδημητριου, μαρία αντιμισάρη, ζετα μακρυπουλια, dwts, Πρωτοχρονιά, Χριστούγεννα, video, νέα, εμφάνιση, bollywood, συγκεκριμένο, καιρος, lift, room, θεατρο, μπλε, xmas, απλα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, www.facebook.com, Καλή Χρονιά, χρονια πολλα, τελος του κοσμου, ντορεττα dancing, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, νικολέττα ράλλη, demy, νικος αναδιωτης, δανδουλακη, xmas, δουλεια, εθνικο θεατρο, ευχες, ρυθμος, σημερινη, ωρα, dwts, αιβαζης, αξιζει, αννα, αξιζε, απλα, βαθμολογια, βανα μπαρμπα, δυστυχως, δοθει, ελενα, ειπε, εκφραση, εβδομαδα, εμφάνιση, ζευγαρια, ζετα, ιδια, ειδος, κελεκιδου, λαθος, λαουρα, μαρία αντιμισάρη, μπλε, μαρια, νικο, ξημερωμα, ομαδα, παντα, παιδια, παμε, ροη, ρεκορ, συγκεκριμένο, σειρα, σχολια, φυσικα, φωκας, φορα, ωρες, βηματα, bollywood, ειδη, εμφανισεις, εθνικο, ιδιαιτερα, κυριακη, lift, μια φορα, room, παυλος, πιεριδη, σκηνη, υπεροχο, βρεττος, ωραιο, χορογραφιες, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα