To ποδοσφαιρικό υπερθέαμα του CHAMPIONS LEAGUE στην Δ.Τ:Νάπολι-Ντόρτμουντ (21.45)

21:16 18/9/2013 - Πηγή: TVNea
Την Τετάρτη το βράδυ συνεχίζεται η 1η αγωνιστική του Champions League με σπουδαίους αγώνες, κυρίως στον 6ο όμιλο, που βρίσκονται Άρσεναλ, Μαρσέιγ, Ντόρμουντ και Νάπολι. Την αναμέτρηση των δύο τελευταίων θα προβάλει η νέα Δημόσια Τηλεόραση στην πρώτη αθλητική αποστολή της.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:
5ος όμιλος
Τσέλσι – Βασιλεία
Η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο ξεκινάει την προσπάθεια στην Ευρώπη,
απέναντι στην επικίνδυνη Βασιλεία, που έχει καλή προιστορία με αγγλικές ομάδες. Οι Λονδρέζοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, όπως άλλωστε και οι Ελβετοί, που γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολο έργο στο Λονδίνο.
Σάλκε – Στεάουα Βουκουρεστίου
Το φαβορί, τουλάχιστον στην θεωρία, είναι η Σάλκε στον αγώνα απέναντι στην Στεάουα στη Γερμανία. Οι βασιλικοί μπλε ανεβαίνουν σιγά σιγά στη βαθμολογία και φαίνεται ότι η πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και η απόκτηση του Μπόατενγκ τους βοήθησε. Η Στεάουα του Παντελή Καπετάνου ευελπιστεί σε μία καλή εμφάνιση, ώστε να κλέψει και ένα πολύτιμο βαθμό.
6ος όμιλος
Μαρσέιγ – Άρσεναλ
Όλα τα ματς είναι ντέρμπι σε αυτόν τον όμιλο και κάθε ομάδα ξεχωριστά έχει ίδιες πιθανότητες για πρόκριση. Η Άρσεναλ αν και μετράει απουσίες βασικών παικτών, βρίσκεται σε φόρμα και ο Οζίλ αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα στον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα μετά από την αποχώρησή του από τη Ρεάλ. Η Μαρσέιγ στις τελευταίες αγωνιστικές έχει πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας και θέλει μία νίκη για να εξισορροπήσει το κλίμα.

Νάπολι – Ντόρτμουντ
Δεύτερος μεγάλος αγώνας στον όμιλο με την φορμαρισμένη Νάπολι των Μπενίτεθ, Ιγουαίν να αντιμετωπίζει την παντοδύναμη φιναλίστ του περσινού τελικού. Ο Σωκράτης Παπαθαστόπουλος αναμένεται να αγωνιστεί στη βασική ενδεκάδα των Βεστφαλών. Ζωντανή μετάδοση από τη ΔΤ το βράδυ της Τετάρτης.
7ος όμιλος
Ατλέτικο Μαδρίτης – Ζενίτ
Με μοναδική απουσία τον Ντιέγκο Κόστα, η ανεβασμένη Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Ζενίτ, που μετά την περσινή ευρωπαική αποτυχία θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.
Αούστρια Βιέννης – Πόρτο
Το ρόλο του κομπάρσου φαίνεται ότι θα έχει η πιο αδύναμη Αούστρια Βιέννης, στοιχείο που θέλει να εκμεταλλευτεί η Πόρτο και να ξεκινήσει χωρίς απώλειες, όπως έχει κάνει και στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας.
8ος όμιλος
Μίλαν – Σέλτικ
Η Μίλαων των απουσιών αντιμετωπίζει την Σέλτικ του Γιώργου Σαμαρά σε ένα ματς που κρύβει παγίδες για τους Ιταλούς, αν δεν δώσουν την απαραίτητη προσοχή.
Μπαρτσελόνα – Άγιαξ
Το ίδιο συμβαίνει και στον άλλον αγώνα. Ένας θεωρητικά εύκολος αγώνας για τους μπλαουγκράνα, που μπορεί να μετατραπεί σε ανυπέρβλητο εμπόδιο,από τη στιγμή που ο Άιαντας δεν πρόκειται να γίνει ο σάκος του μποξ στις ορέξεις των Καταλανών.
Keywords
Τυχαία Θέματα