Tο "Κάτι ψήνεται" παει στο Βόλο

10:46 23/3/2011 - Πηγή: TVNea
Πως ψήνουν στο Βόλο θα διαπιστώσουν σύντομα οι τηλεθεατές του ''Κάτι ψήνεται'' καθώς η καμερα της εκπομπής σύντομα θα βρίσκεται στην πανέμορφη πόλη της Μαγνησίας όπου πέντε Βολιώτες ανοίγουν την κουζίνα τους και ετοιμάζουν ευφάνταστες συνταγές. Τέσσερις κυρίες και ένας κύριος θα συναντηθούν σε μια ξεχωριστή εβδομάδα που θα έχει κέφι, μπρίο, μουσικές, ποίηση, κότες…με ανατροφή και φιέστες από τη Γερμανία!
Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Αγγελένα.
Πρώτη στη σειρά της μαγειρικής αναμέτρησης είναι η Αγγελένα από την Αλόννησο. Η Αγγελένα είναι
μία σπιρτόζα γυναίκα, με τρεις γιους και αναρίθμητες συνταγές από το αγαπημένο της νησί.
Ακολουθεί η Λίτσα, μία γυναίκα που έφυγε απ’ την πρωτεύουσα έτσι απλά. Από τότε, έχει το κεφάλι της ήσυχο, τον κήπο της πράσινο και τον κουμπάρο stand-by για καμιά βοήθεια στις δουλειές.
Πόσο ικανή θα αποδειχθεί η πρόσχαρη Λίτσα στην κουζίνα;
Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στη κουζίνα μπαίνει η Μαρία, απόφοιτος οικονομικών επιστημών. Η κοκκινομάλλα από τη Θεσσαλονίκη ψήνεται να επιστρατεύσει όλο της το θάρρος, προκειμένου να αναδειχθεί οικοδέσποινα της εβδομάδας.
Ακολουθεί η Ελένη είναι από τη Μακρυνίτσα, μαμά τριών κοριτσιών και ιδιοκτήτρια αμέτρητων πουλερικών. Η οικοδέσποινα πριν μπει στην κουζίνα θα περάσει φυσικά απ’ το κοτέτσι!
Αν κερδίσει, θα ταξιδέψει με τον Σπύρο της για πρώτη φορά με αεροπλάνο ενώ τη μαγειρική αυλαία ρίχνει ο Βασίλης, σύζυγος, πατέρας και μεγαλωμένος στη Γερμανία. Στον ελεύθερο χρόνο του πάει για ψάρεμα. Μπορεί ο Βασίλης να αγαπά τα ψάρια, αλλά δεν ξεχνά και τα μπυρο-λουκάνικα.
Πόσο λαχταριστό θα βρουν οι κυρίες το δείπνο που θα σερβίρει;
Keywords
Αναζητήσεις
κατι ψηνεται στο βολο το 2016, ποτε θα ειναι το κατι ψηνεται στο βολο για το 20016
Τυχαία Θέματα