To καυστικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον Θανάση Βισκαδουράκη:"Ας έκανε τουμπεκί"(Video)

10:01 5/6/2013 - Πηγή: TVNea

Το τεταμένο κλίμα ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και τον Θανάση Βισκαδουράκη, όταν αυτός βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό Mou της Τρίτης, δεν μπόρεσε να μείνει ασχολίαστο από την παρέα του "Δέστε Τους".
«Πρώτη φορά στη ζωή μου λυπήθηκα τη Φαίη σε συνέντευξη. Ακριβώς επειδή ήταν και χωρίς τον Λιάγκα, χαρά στο κουράγιο της» σχολίασε η Μαρία Ηλιάκη, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς συμπλήρωσε: «Με κάτι τέτοια δεν περνούν καλά και οι τηλεθεατές. Κάθεσαι να δεις μια συνέντευξη, να μάθεις πέντε πράγματα για τον
καλεσμένο - γιατί για αυτό πηγαίνουμε στις εκπομπές - και δεν είναι ευχάριστο. Εγώ τον ξέρω τον Θανάση και είναι ένα καλό παιδί, αλλά στο πρωινό ήταν εκνευριστικός». Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του Δέστε Τους πρόσθεσε: «Είχε ένα τουπέ με όλα αυτά που της είπε. Ακόμα και για το παιδί που της είπε, ότι πρέπει να στερηθεί κάποια πράγματα για να μάθει πώς είναι η ζωή, ως τι το είπε; Έχει παιδί ο Θανάσης; Είπε την άποψή του με ένα ύφος, ένα τουπέ και έναν αρνητισμό. Πραγματικά, γιατί πήγε; Αν πήγε για την παράσταση, ας μιλούσε μόνο για αυτήν και ας έφευγε».Με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει πως ο τόνος και τα λεγόμενα του Θανάση Βισκαδουράκη ήταν πολύ υποτιμιτικά απέναντι στην 33χρονη παρουσιάστρια, ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε: «Δεν λέγονται κάποια πράγματα. Υπάρχουν διάφορα επίπεδα και στάδια σε αυτή τη δουλειά. Δεν ανήκουμε όλοι στο ίδιο επίπεδο και στάδιο. Προσπαθούμε, άλλοι έχουν φτάσει... Δεν έχουν φτάσει, όμως, όλοι. Αν συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις φτάσει κάπου και δεν έχεις φτάσει, έχεις αυτό το αποτέλεσμα. Είναι πολύ καλός ηθοποιός, κάνει πολύ καλές δουλειές στο θέατρο, αλλά αυτό δεν πρέπει να τον γεμίζει τόσο μέσα του και να φτάνει σε αυτό το σημείο. Ούτε ο Κιμούλης να ήταν! Αν ήταν ο κύριος Κιμούλης, θα έλεγες πως είναι μια μεγάλη αξία και θα κάτσεις να τον ακούσεις ό,τι κι αν πει. Γιατί πήγε στην εκπομπή αυτή; Αν τον πίεσαν, ας έκανε τουμπεκί. Κι εγώ έχω πάει υπό πίεση σε εκπομπή και καθόμουν και χόρευα, χωρίς να μιλάω καν».
Keywords
Τυχαία Θέματα