The Voice: πλάνα από τα παρασκήνια του 1ου Live!

12:30 20/5/2015 - Πηγή: TVNea

Δύο πολύ ευχάριστα βίντεο από τα παρασκήνια και όχι μόνο, δημοσιεύτηκαν χθες στο επίσημο κανάλι του The Voice of Greece στο Youtube! Σε αυτά μπορείτε να δείτε τους παίκτες σε ανέμελες στιγμές και τους προπονητές τους σε στιγμές από τις πρόβες.
Ακόμη είναι εντυπωσιακό ότι δίπλα στον Στέλιο Καρυπίδη (με τον αγαπημένο θείο), βρίσκονται παίκτες του The Voice 1, όπως ο Δημήτρης Φουρναράκης από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου και ο Πάνος Βιντζηλαίος,
ο πρώτος πρώτος παίκτης που διάλεξε ποτέ για προπονητή του τον Μιχάλη Κουϊνέλη! Πώς εξηγείται αυτό; Ο Στέλιος Καρυπίδης, όπως έχει δηλώσει, είχε συμμετάσχει και πέρσι στο The Voice, αλλά δεν κατάφερε να περάσει στις τηλεοπτικές οντισιόν που βλέπουμε με τους τέσσερις coach στις πολυθρόνες τους. Κόπηκε στις πρώτες, που γίνονται απουσία καμερών, για να γίνει ένα πρώτο φιλτράρισμα ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές.
Το ότι βρίσκονται εκεί, δείχνει ότι αυτή η εμπειρία ήταν πολύ καλή και ευχάριστη γι' αυτούς, ότι έκαναν φίλους και ότι νιώθουν πολύ άνετα να κυκλοφορούν στους χώρους που και εκείνοι πέρσι έδωσαν το δικό τους αγώνα! Κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε και από το γεγονός ότι πολλοί παίκτες επιστρέφουν για δεύτερη χρονιά, όπως ο Χρήστος Σαντικάϊ, η Παναγιώτα Καψάλη και η Κατερίνα Καμπανέλη ή έρχονται οι φίλοι και οι συγγενείς τους, όπως ο αδερφός του Χάρη Μωσαΐδη Αιμίλιος, ο φίλος της Ελένης Γεραγίδη Μιχάλης Γάργαλης, ο δάσκαλος φωνητικής της Αρετής Κοσμίδου Σταύρος Πηλιχός και τόσοι άλλοι!
Ακόμη, δείτε τον coach Γιώργο Δημητρόπουλο να περιμένει πώς και πως να τελειώσουν οι πρόβες για να παρακολουθήσει τους ημιτελικούς της Ευρωλίγκας και τους Τάσο Βέρμη, Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο και Σταύρο Χαλιαμπάλια σε ρόλο παρουσιαστών!
Και... τη Δέσποινα Βανδή να κάνει παραγγελιά στον Στέλιο Καρυπίδη το ''Βρέχει φωτιά στη στράτα μου'', ο οποίος έκανε την επιθυμία της πραγματικότητα και τέλος πολλά πολλά τραγούδια, στη σκηνή, στους διαδρόμους, έξω από το στούντιο, παντού!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα