The Voice: ΌΤΑΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΕΙΧΗ!

14:40 24/3/2015 - Πηγή: TVNea

Το The Voice δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Είναι μυθιστόρημα, διήγημα, νουβέλα, ταινία, σπίτι, τραγούδι. Συνδυάζει όλες τις επιστήμες και όλες τις τέχνες, μουσική, φωνητική, φιλοσοφία, κωμωδία, ψυχολογία, γλωσσολογία, ρητορική… Τι είπα, ρητορική; Πού είναι ο Λυσίας να θαυμάσει; Που είναι ο Ισοκράτης να διδαχθεί; Πού είναι ο Περικλής ν’ ακούσει; Πού είναι ο Πλάτωνας να πιάσει το tablet και να τα γράψει όλα κατά γράμμα; Πού είναι ο Σωκράτης;
Το βράδυ της Κυριακής
παρακολουθήσαμε το 6ο επεισόδιο των ακροάσεων του The Voice. Όταν ήρθε η σειρά του 3ουπαίκτη είδαμε τα βιογραφικά στοιχεία, τους δικούς του, το τραγούδι, όλα καλά. Ώσπου φτάσαμε στην ώρα της ρητορικής, των επιχειρημάτων που παρουσιάζει ο κάθε κριτής προκειμένου να πάρει τον παίκτη στην ομάδα του. Ξεκίνησε λοιπόν ο Μιχάλης Κουϊνέλλης, συνέχισε η Δέσποινα Βανδή και αποτελείωσε τη συζήτηση ο Ρέμος! Η συζήτηση ήταν η παρακάτω.
Ρέμος: Τι έκανες ρε μάγκα, τι γίνεται με σένα; Καταιγίδα;
Παίκτης: Ξέρω ‘γω; Εσείς θα μου πείτε!
Μιχάλης: Πρώτ’ απ’ ‘όλα, το μόνο πού ‘χω να σου πω είναι ‘’Καλωσήρθες στο Voice’’, μπράβο σου γι’ αυτό που έκανες και ελπίζω, αφού είσαι και 32 χρονών, να έχεις και μυαλό να επιλέξεις το σωστό coach. (Επιχείρημα Νο 1, το Ινδιάνικο) Σε λένε Μπάμπη, εγώ ‘’λάμπει’’, έλα Μπάμπη στο ‘’λάμπει’’ να γίνει χαμός!
Ρέμος: Να γίνετε λαμπατέρ!
Μιχάλης: (Επιχείρημα Νο 2, του Οράματος) ...Και όταν μας βλέπουν μαζί να λένε ‘’Λάμπεις Μπάμπη μου!’’
Αφού έκανε τα σχόλιά της και η Δέσποινα Βανδή, ήρθε η σειρά του Αντώνη Ρέμου.
Ρέμος: (Επιχείρημα Νο 3, του Σαμουράϊ) Μπαμπίνο, είσαι 4×4, προχώρα, ξέρεις ότι μπορούμε να κάνουμε μαζί πολύ ωραία πράγματα (σ.σ. αυτό είναι Melinators πάντως, κλεμμένο), να δημιουργήσουμε πολύ ωραίες στιγμές, έλα κοντά μου και δε θα χάσεις!
Μετά την παρέμβαση της Μελίνας Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος συνέχισε
Ρέμος: (Επιχείρημα Νο 4, The Greek Souvlaki) Και τα πάντα έχουμε πει και τα πάντα έχουμε φάει!
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ
Πριν έρθω στο παιχνίδι, δεν είχα αποφασίσει αν γύριζαν παραπάνω από ένας κριτές ποιόν θα διαλέξω, αγαπώ όλους τους καλλιτέχνες που είναι στην κριτική επιτροπή του Voice… Θα διαλέξω, επειδή αγαπάει το ποδόσφαιρο, τον Αντώνη το Ρέμο!
Τι να σκεφτεί κανείς για τον παίκτη, ποιος ρήτορας τον επηρέασε , ποιά Νύμφη τον κατεύθυνε, ποια Μούσα τον ενέπνευσε, ποιος προβολέας του στούντιο ΚΑΠΑ τον ζάλισε και είδε τα πράγματα με ασπρόμαυρη ποδοσφαιρική ματιά, κανείς δεν ξέρει!
Κυκλοφορεί και σε βίντεο!
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα