«The Voice»: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ

11:45 2/7/2014 - Πηγή: TVNea
Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη συναυλία με σύνθημα «μια χώρα, μια φωνή», που διοργανώνει ο όμιλος Ant1 την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι τέσσερις coaches του «Τhe Voice» θα ανέβουν στη σκηνή, που θα στηθεί στο ΟΑΚΑ και
θα τραγουδήσουν παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης των Stavento, που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας καθόλη τη διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, φανερά ευαισθητοποιημένοι, στηρίζουν τη δράση και το έργο του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Aποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την Πέμπτη το βράδυ αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «μια χώρα, μια φωνή» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Το πρόγραμμα καλύπτει:

- 10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες
- 8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.
- Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

Από την μεγάλη συναυλία του «The Voice» δεν θα μπορούσε να λείψει όμως και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος θα αναλάβει την παρουσίαση της μεγάλης βραδιάς.

Για όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη να κάνουν δικό τους το «μαγικό» χαρτάκι η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVENSPOTS και IANOS και ηλεκτρονικά στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/).

Το εισιτήριο ανέρχεται στα 7 ευρώ, ενώ μόνο για την ημέρα της συναυλίας ο ηλεκτρικός και τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα λειτουργήσουν και μετά το τέλος της εκδήλωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα