The Voice Battles: Απόψε το 2ο επεισόδιο!

12:57 19/4/2015 - Πηγή: TVNea
Το πρώτο επεισόδιο των ''Μαχών'' του The Voice 2 πέρασε στην ιστορία. Πολλά ωραία, αναμενόμενα αποτελέσματα, εκπλήξεις, αλλά και ''κλεψιές'' συνέβησαν σε αυτό. Είδαμε παίκτες που τραγούδησαν πολύ καλύτερα από τις Blind Audition, όπως ο Αντώνης Σιγανός, ο οποίος όμως αποχώρησε από το παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός του Αλέξης Πρεβενάς συγκίνησε τους προπονητές με την συναισθηματική ερμηνεία του.
Παίκτες που ''σώθηκαν'', όπως η Πατρίτσια Έϊμπραχαμς και ο Μάριος Λικάφι,
''Μάχες'' που είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά και μία έκπληξη, την αποχώρηση του Αλέξανδρου Λαζαρίδη, που δεν περιμέναμε να φύγει τόσο νωρίς, από τα Battles ακόμα.
Τέλος, στην ''Μαχη'' της παράδοσης υπερίσχυσε ο Κώστας Αγέρης έναντι του Βαγγέλη Κακουλάκη, μέσα σε ένα καταπληκτικό κλίμα φιλίας και ευγένειας ανάμεσα στους δύο παίκτες!
Αν αναρωτιέστε ποιές ''Μάχες'' είχαν τις περισσότερες προβολές στο επίσημο κανάλι του The Voice στο Youtube, οι τρεις πρώτες ήταν οι παρακάτω.

Απόψε λοιπόν η συνέχεια με καινούργιες ''Μάχες'' και εκπλήξεις, σε λίγες ώρες στον Αντ1, ενώ αξίζει να αναφέρουμε και μία πρωτοβουλία του Ανδρέα Φοξ και του Μάριου Λικάφι, που ένωσαν τις φωνές τους για καλό σκοπό.

Ο Ανδρέας Φοξ είχε αποκαλύψει στον V Reporter ότι στην Αγγλία έβγαινε στους δρόμους και έπαιζε μουσική με σκοπό να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η ιδέα αυτή άρεσε στο Μάριο Λικάφι ο οποίος ναι μεν ήταν αντίπαλος του στα Battles, ωστόσο οι δυο τους έγιναν πολύ καλοί φίλοι. Γι’ αυτό το λόγο πήραν τις κιθάρες τους, πήγαν μια βόλτα μέχρι το Σύνταγμα και τραγούδησαν στους περαστικούς μαζεύοντας χρήματα για το περιοδικό «Σχεδία», το οποίο με τα έσοδα του βοηθάει άστεγους.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα