The Voice- 7o επεισόδιο, εμφάνιση Νο3 : Μιχάλης Γάργαλης #thevoicegr

21:34 29/3/2015 - Πηγή: TVNea

3. Μιχάλης Γάργαλης, 21 ετών, Αθήνα, ομάδα Stavento.Here without you – 3 Doors Down.Ο Μιχάλης ζει στην Αθήνα και σπουδάζει τουριστικές επιχειρήσεις στο ΤΕΙ Αθηνών. Έχει το δικό του Home Studio,
παίζει κιθάρα, πιάνο και ντραμς. Δεν έχει σπουδάσει μουσική, αλλά ασχολείται με τη αυτή από τα 15 του. Είναι μέλος σε συγκρότημα, τους High Voltage μαζί με την Ελένη Γεραγίδη, περσινή διαγωνιζόμενη, που του έκανε και την αίτηση για το Voice. Η Δέσποινα, η Μελίνα και ο Μιχάλης ανταποκρίθηκαν στη φωνή του και πάτησαν το κόκκινο κουμπί. «Αν έρθεις στην ομάδα μου θα σου δώσω τόσο όμορφα τραγούδια…» είπε η Δέσποινα ενώ η Μελίνα μίλησε για τη χροιά της φωνής του «είναι ξεχωριστή, μ’ άρεσε αυτή η βραχνάδα».
Όσο για το Μιχάλη τον διεκδίκησε δυνατά λέγοντας του «εγώ θα μπορέσω να αναδείξω τη φωνή σου καλύτερα, ξέρω ακριβώς τι θα σου δώσω». «Θα ήθελα να μάθω να ραπάρω» είπε στο Μιχάλη και μπήκε στην ομάδα του.Δείτε την εμφάνισή του στο The Voice και ένα επιπλέον βίντεο, που βρήκαμε στο Youtube, όπου τραγουδά μαζί με την μπάντα του!

‘’Ταράτσα’’- High Voltage
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα