Talent shows,σήριαλ & Football σκίζουν στις ΗΠΑ

17:41 17/11/2011 - Πηγή: TVNea
Δείτε παρακάτω το Top 10 των ακριβότερων προγραμμάτων αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ
Σίριαλ για σίριαλ και τάλεντ σόου για τάλεντ σόου δεν έχουν αφήσει οι διαφημιστές που να μην έχουν παρακολουθήσει. Και όχι επειδή θέλουν να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους, αλλά για να επιλέξουν τις παραγωγές στη διάρκεια των οποίων θα διαφημίσουν τα προϊόντα τους.
Οι τηλεοπτικοί διαγωνισμοί ταλέντου και τα σόου είναι αυτά που προσελκύουν περισσότερο τους διαφημιστές.
Φέτος μεγάλη αίσθηση έχει κάνει το αμερικανικό ποδόσφαιρο, με τα σίριαλ να συνεχίζουν να αποτελούν σταθερή αξία για τη διαφημιστική αγορά.
Συγκεκριμένα, το «American Idol» του FOX κονταροχτυπιέται με το
«Sunday Night football» (NBC), σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε η εταιρεία «Advertising Age's». Η προβολή ενός διαφημιστικού σποτ 30 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια του τάλεντ σόου κοστίζει 468.100-502.900 δολάρια, ενώ το αντίστοιχο που μεταδίδεται κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα κοστίζει 512.367 δολάρια. Να προσθέσουμε, βέβαια, ότι όσο το «American Idol» φτάνει προς το φινάλε του, το κόστος του διαφημιστικού διαλείμματος εκτιμάται ότι θα αγγίξει τα 640.
Στην κορυφή των δέκα πιο ακριβών παραγωγών βρίσκονται το τάλεντ σόου «Χ-Factor» (320.000 δολάρια/30 δευτ.), η μουσική σειρά «Glee» (267.141 δολάρια/30 δευτ.). Ακολουθούν τα «Family Guy», «The Simpsons» και η κωμωδία «Two and a half men» με διαφημιστικό κόστος 252.418 δολάρια. Οσον αφορά την τελευταία σειρά, το διαφημιστικό διάλειμμα είναι πλέον πιο ακριβό μετά την αποχώρηση του Τσάρλι Σιν και την άφιξη του Αστον Κούτσερ000 δολάρια.


Keywords
Τυχαία Θέματα