TVNEA ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ:Ένα βήμα πριν τη συμφωνία Αννίτας Πάνια και Μάκη Πουνέντη!

19:15 23/12/2013 - Πηγή: TVNea
Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει ο. δαιμόνιος Μάκης Πουνέντης για τον ΛΑΜΨΗ. Οι αλλαγές, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της NEWSBOMB δεν θα αφορούν μόνο σε μία εκπομπή, αλλά συνολικά στο πρόγραμμα.

Κατά συνέπεια πολλά μπορούν να αλλάξουν στο morning show που το πετυχημένο σχήμα Πουνέντης- Μπεκατώρου- Ηλιάκη, διαδέχτηκε η νέα ραδιοφωνική τριάδα με πυρήνα τον Μάκη Πουνέντη
και δίπλα του τις Μαρία Φραγκάκη και Ελένη Τσολάκη. Τα δύο μεγάλα ονόματα που συζητούν αυτή τη στιγμή προκειμένου τη νέα χρονιά να ενταχθούν στο δυναμικό του ΛΑΜΨΗ είναι η Αννίτα Πάνια και ο Θέμης Γεωργαντάς.Η Αννίτα Πάνια συνδέεται με φιλία χρόνων με τον Μάκη Πουνέντη και χωρίς ακόμη να είναι τίποτα σίγουρο, οι κουβέντες μαζί της βρίσκονται σε πολύ καλό. δρόμο και αν τελικά συμφωνήσει θα είναι η μεγάλη έκπληξη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά.
Ο Θέμης Γεωργαντάς από την άλλη έχει μια σχέση έρωτα με το ραδιόφωνο και το ελληνικό ρεπερτόριο το γνωρίζει όσο λίγοι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται Σαββατοκύριακα στο ραδιόφωνο ΔΡΟΜΟΣ FM 89,8, όμως -σύμφωνα με πληροφορίες μας- η έλευσή του στο ΛΑΜΨΗ θεωρείται σχεδόν σίγουρη Οι τελικές αποφάσεις πάντως θα ληφθούν με τη νέα χρονιά, στις πρώτες 15 ημέρες του Ιανουαρίου.

Να σημειώσουμε πως πρώτο το tvnea.blogspot.gr το καλοκαίρι σας έγραψε για τη σκέψη του Μάκη Πουνέντη να εντάξει στο δυναμικό του την Αννίτα Πάνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα