TVNEA Live- Ό,τι συμβαίνει στο 3o επεισόδιο του ¨The Voice¨! #thevoicegr

21:17 1/3/2015 - Πηγή: TVNea

11:41 Αυτό ήταν και σήμερα!Πολύ ενδιαφέρον είχε σήμερα το παιχνίδι και ακούσαμε και εξαιρετικές φωνές...Από τον tvmind πολλά φιλιά και πολλές ευχές για μία όμορφη βραδιά,μία εξαιρετικό ξημέρωμα,μία σούπερ εβδομάδα και έναν καταπληκτικό μήνα.

11:39 Τον διάλεξε λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη η Μελίνα Ασλανίδου.Ιδιαίτερη φωνή...

11:35 Τελευταίος διαγωνιζόμενος για απόψε είναι ο Andy Mark,o οποίος θα ερμηνεύσει το ¨Have you ever see the rain¨.Είναι ένας 47χρονος ροκας.

Σχόλιο twitter: Εχεις όλο το πακέτο, απλά
φωνή δεν εχεις για τραγουδίστρια

11:21 Σειρά έχει η Θάλεια Οικονόμου.Είναι 26 ετών και θα ερμηνεύσει το ¨Λάμπω¨ της Άννας Βίσση.

Σχόλιο twitter: Τραγουδάρα όμως έγραψε ο συγχωρεμένος ο Βαρδής!

11:14 Τον έσωσε στο παρά 5 ο Αντώνης Ρέμος και εκείνος όπως είναι λογικό ξέσπασε από τη χαρά του.

11:31 Επιστρέψαμε με τον Αλέξη Πρεβενά.Ερμήνευσε το ¨Έσπασε η νύχτα¨ του Αντώνη Ρέμου Είναι 29 χρονών...

11:02 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά.

10:58 Toν διάλεξαν και οι 4 και είναι λογικό αφού μας ανατρίχιασε με την ερμηνεία του.Εκείνος βέβαια ήρθε αποφασισμένος να επιλέξει τη Δέσποινα.

Σχόλιο twitter: Τραγουδαρα "το πατωμα"

10:53 Πάμε στον Ευαγέλλιο Ζούλα.Είναι 40 χρονών και θα ερμηνεύσει ¨Το Πάτωμα¨.

Σχόλιο twitter: Γιατί δεν κάνουν στην Κύπρο voice; Δεν βλέπουν ότι έρχεται όλο το νησί εδώ;; Πανικός θα γίνει. Χαζοί..!

10:46 Σειρά έχει ο Πάρης Χριστοφή.Είναι 16 χρονών και ερμηνεύει το ¨Another love¨ του Tom Odell.Πάει μόλις στην πρώτη λυκείου.

10:36 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε!

10:32 Στην αρχή ήταν υπερβολικά αγχωμένη,αλλά στην πορεία το βρήκε.Έτσι και οι 4 φέτος πάτησαν το κουμπί και εκείνη μετά από τρελό τάξιμο επέλεξε το Μιχάλη.

Σχόλιο twitter: Πάντως, δίκαιοι οι κριτές και με ωραία επιχειρήματα

10: 25 Πάμε στην Κατερίνα Καμπανέλη,η οποία είχε έρθει και στο προηγούμενο Voice,ωστόσο δεν μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση.Φέτος θα ερμηνεύσει το ¨Τριανταφυλλένη¨

10:22 Δυστυχώς δεν τα κατάφερε να περάσει και φέτος,ωστόσο ο Αντώνης Ρέμος του ζήτησε να τον επισκεφθεί στο μαγαζί Στο δεύτερο κομμάτι που είπε μας ανατρίχιασε...

10:18 Επιστροφή με το Χρήστο Σαντικάι,ο οποίος επέστρεψε στο παιχνίδι μετά την περσινή του ήττα.Ερμηνεύει το ¨Σου γράφω ένα γραμμα¨ του Γιάννη Πάριου.Τον συγκεκριμένο θα τον θυμάστε μέσα από τους Χριστουγεννιάτικων και Πασχαλινών ύμνων.

Σχόλιο twitter: Μ´αρέσει που τους λένε καλά λόγια αλλά κανείς δεν γυρνάει!

10:07 Πάμε σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα και επιστρέφουμε σε λίγα λεπτά!

10:06 Δυστυχώς δεν γύρισε,διότι οι coaches έψαχναν το κάτι παραπάνω.

10:04
Στη συνέχεια θα ανέβει στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Μπόπτσης.Είναι 25 χρονών και θα ερμηνεύσει το ¨Μία νύχτα κόλαση¨ του Κωνσταντίνου Αργυρού.Ζει στην Έδεσσα και θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρο του.
Σχόλιο twitter: 100 στρέμματα... Ο ΕΝΦΙΑ θα του τα φάει!!

9:58 Την έσωσε στο παρά 5 ο Αντώνης Ρέμος και πραγματικά της άξιζε.Μπράβο που επέλεξε ελληνικό...

9:45 Επιστροφή με την Κάλλια Γελαγώτη,η οποία θα ερμηνεύσει το ¨Θαρθω να σε δω¨ της Νατάσσας Θεοδωρίδου.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστρατία,έχει πάει στο ¨The Voice¨ της Αυστραλίας και κατάφερε να περάσει εκεί στην επόμενη φάση.Τα λόγια της για τη χώρα μας ήταν εκπληκτικά και μας συγκίνησαν.

9:37 Εκείνη επέλεξε τη Δέσποινα και έτσι η ομάδα της απέκτησε ένα διαμάντι...

Σχόλιο twitter: Τι λαρύγγια βγάζει αυτή η Κύπρος...

9:35 Απίστευτο!Έχει απίστευτη φωνή,που μας συγκίνησε όλους.Και για αυτό το λόγο και οι 4 πάτησαν το κουμπί.

9:32 Σειρά έχει η Άννα Βιλλανίδη με το ¨Clown¨ της Emilie Sante.Μας έρχεται από τη Κύπρο.

9:28 Έρχεται ο Ανδρέας Ελεσνιτάλης με το ¨Άμλετ της σελήνης¨ του Χρήστου Θηβαίου.Είναι 19 χρονών και προσωπικά με μάγεψε με την ερμηνεία του.Τον επέλεξε μόνο η Μελίνα,κάτι το οποίο είχε και βάλει και στόχο.

Σχόλιο twitter: Ο Μιχάλης έχει ανεβάσει το όριο ηλικίας!

9:24 Στην αρχή ήταν αρκετά αδύναμη,αλλά από τη μέση και μετά το κομμάτι το απογείωσε και αυτό γύρισαν και όλοι εκτός από τη Δέσποινα Βανδή.Εκείνη βέβαια επέλεξε το Μιχάλη καθαρά για λόγους επιχειρημάτων...

9:18 Ξεκινάει το διαγωνιστικό μέρος με τη Χαριάννα Μερεμέτη,η οποία θα ερμηνεύσει το ¨Smells like teen spirit¨.Είναι 25 ετών και ασχολείται με το στίβο!

9:16 Με καθυστέρηση άρχισε σήμερα το ¨The Voice¨ με ένα απολαυστικό video.

Σε λίγα λεπτά αρχίζει το τρίτο επεισόδιο του ¨The Voice¨,το μεγαλύτερου show της ελληνικής
τηλεόρασης.,με παρουσιαστή το Γιώργο Λιάγκα.Όπως και πέρυσι τα πρώτα 8 επεισόδια θα είναι τα ¨blinds auditions¨,όπως και οι coaches θα είναι οι ίδιοι.Έτσι λοιπόν και φέτος ο Αντώνης Ρέμος,η Δέσποινα Βανδή,ο Μιχάλης Κουινέλης και η Μελίνα Ασλανίδου θα κληθούν να επιλέξουν ποιοι διαγωνιζόμενοι αξίζουν μία θέση στην επόμενη φάση(τα battles),αλλά και φυσικά οι επιλεγμένοι παίκτες θα πρέπει να επιλέξουν σε ποιου γνωστού τραγουδιστή την ομάδα θα ενταχθούν.

Εννοείται πως το tvnea θα είναι εδώ για να σας μεταδίδει όλο τον παλμό.Μετάδοση,Σχόλια δικά μας και του twitter,ειδήσεις,παρασκήνιο,φωτογραφίες και video μπορείτε να απολαύσετε τις επόμενες 3 ώρες στο live event του tvnea.com για την πρεμιέρα του λαμπερού και αγαπημένου show.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

Το "THE VOICE", το παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο που κατέκτησε πάνω από 55 χώρες, και μαζί μ αυτές και την Ελλάδα, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 21:15.

Το "THE VOICE", το talent show που κλείνει τα μάτια στην εμφάνιση και ακούει μόνο την φωνή, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της σεζόν που μας πέρασε. Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε συντονισμένο στον ΑΝΤ1 με αποτέλεσμα ο τελικός του "THE VOICE" να σημειώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας το 50% στην πλειοψηφία των κοινών που το παρακολούθησαν. To "THE VOICE" εκτός από ρεκόρ τηλεθέασης κατέρριψε επίσης κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στα social media σε όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

Για άλλη μια φορά φέτος, μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή! Για το λόγο αυτό, τους υποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν, να εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν, 4 από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα