TV Stars... αγνοούνται! (part 2)

17:15 19/4/2013 - Πηγή: TVNea
Το χθεσινό, πρώτο μέρος αυτού του αφιερώματος στέφθηκε με επιτυχία και πολλοί ήσασταν εσείς που σπεύσατε να διαβάσετε το θέμα και να... αναρωτηθείτε μαζί μου πού έχουν χαθεί όλοι αυτοί οι τηλεοπτικοί αστέρες. Σήμερα επιστρέφω δριμύτερος με το δεύτερο μέρος του "TV Stars αγνοούνται", φέρνοντας στο φως άλλα 5 μεγάλα ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν "εξαφανιστεί".

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ
Ο
Γιώργος Πολυχρονίου είναι ένας από τους "πρωτομάστορες" της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα και έχει παρουσιάσει μερικές από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές τη δεκαετία του '90! Είναι ο άνθρωπος που έβγαλε στο "γυαλί" για πρώτη φορά την Ελένη Μενεγάκη, μέσα από το "θρυλικό" τηλεπαιχνίδι "Mega Banca" το 1992, σημειώνοντας απίστευτη επιτυχία! Ακολούθησε ο εξίσου επιτυχημένος "Τροχός της τύχης" και η συμμετοχή του σε καθημερινή πρωινή εκπομπή. Ο Γιώργος Πολυχρονίου βρίσκεται εκτός τηλεοπτικού τοπίου για τουλάχιστον 10 χρόνια, έχοντας αποσυρθεί πια στο ραδιόφωνο.

Δεν ξέρω πόσοι ενδεχομένως θυμάστε την Ελίνα Κέφη, αλλά ακόμη κι αν δεν τη θυμάστε σας δικαιολογώ, καθώς δεν ήταν ποτέ αυτό που λέμε "στην πρώτη γραμμή". Η πορεία της στο χώρο ξεκίνησε το 1991, όταν συμμετείχε στα Καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου έλαβε αναπληρωματικό τίτλο. Στη συνέχεια, βρέθηκε ως μοντέλο - ξανά - στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά και στις εκπομπές που η Ρούλα παρουσίαζε. Η συνεργασία της με τον ΑΝΤ1 συνεχίστηκε, καθώς από το 1998 έως το 2005 παρουσίαζε το τηλεπαιχνίδι "Super Game". Το φθινόπωρο του ίδιου έτους έλυσε τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου και ακολούθησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον "Όμορφο κόσμο το πρωί" για δύο χρόνια. Έκτοτε απέχει από την τηλεόραση.

ΣΕΜΙΝΑ ΔΙΓΕΝΗ
Η Σεμίνα Διγενή για χρόνια μεσουρανούσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Στην ιδιωτική TV σφράγισε την πορεία της με την εκπομπή «Κοίτα τι έκανες» με την οποία από το 2002 μέχρι και το 2007 ταξίδεψε και στον Alpha και στην ΝΕΤ αλλά και στην ΕΤ1. Παράλληλα, παρουσίασε εκπομπές στην κρατική τηλεόραση ("Rewind", "Top Stories" κτλ) οι οποίες τις χάρισαν... μονοψήφιες τηλεθέασης και την πόρτα της εξόδου από την ΕΡΤ. Πλέον ασχολείται με δικό της site.

ΜΙΛΤΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Ένα από τα "καλά και αγαπημένα" παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης είναι και ο Μίλτος Μακρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής φάνηκε πως θα είχε μεγάλη καριέρα μπροστά του, παρουσιάζοντας το τηλεπαιχνίδι "Ο καλύτερος κερδίζει". Ωστόσο, αν και απέκτησε στο ενεργητικό του κάποιες εκπομπές ("Ρώσικη ρουλέτα", "Bar", "Ταυτότητα") εξαφανίστηκε σχετικά γρήγορα από το τηλεοπτικό μας τοπίο. Για κάποιο διάστημα παρουσίαζε εκπομπή και στην Κύπρο.

ΠΟΠΗ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Για τους πολύ νεότερους, η Πόπη Χατζηδημητρίου μάλλον αποτελεί ένα άγνωστο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Για τους παλαιότερους και εμπειρότερους, όμως, είναι η "εθνική μας τηλεοπτική αντικαταστάτρια", καθώς ήταν αυτή που διαδέχθηκε προσωρινά τη Ρούλα Κορομηλά, όταν η τελευταία αποχώρησε από το τιμόνι της παρουσίασης στον "Πρωινό καφέ" το 1994. Έκτοτε, πήρε τον ρόλο αντικαταστάτριας σε εκπομπές που έμεναν ξαφνικά... ακέφαλες, αλλά εξαφανίστηκε γρήγορα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, παρά τη σχετική επιτυχία που σημείωνε.

AN KAI ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ PART 3 (ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ!), ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΔΩ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ!
Keywords
Τυχαία Θέματα